• Österrike tur och retur

  2015-07-01

  100 mil på Autobahn ledde oss torsdag kväll in i sagolandskapet. Österrike måste vara ett av Europas vackraste länder med sina snöklädda bergstoppar, strilande bäckar och rena natur. Det var mörkt när vi körde in I Klagenfurt, Ironmanflaggorna vajade och det var verkligen som att åka in i en bubbla… Ironmanbubblan – nu var det dags på riktigt!

  Läs mer
 • Hetast i Sverige

  2015-06-24

  Oj oj oj – i Kalmar har vi bland de största prisökningarna på bostäder i Sverige. Hur kommer det sig? Den frågan får jag flera gånger i veckan. Givetvis från journalister, men vanligast är det på visningar och i alla våra kontakter med köpare och säljare.

  Läs mer
 • Ung och lovande?

  2015-06-17

  En av årets absolut vackraste dagar måste vara skolavslutningen; så mycket glädje, så många uppklädda barn och så mycket nostalgi – och samtidigt så många tårar när klasser splittras, klasskamrater slutar eller det är dags för nya lärare till hösten. Jag tror att det som gör dagen så speciell är att man själv minns den så väl. Jag kommer ihåg när jag satt där i Habo kyrka (Sveriges vackraste träkyrka) och bara väntade på att sångerna och prästens tal om glass och sand mellan tårna skulle ta slut, så att jag fick springa ut och ha sommarlov. Och det var ju inte igår direkt, vilket min yngsta dotter påminde mig om i veckan – ett sådant där tillfälle då jag tyckte det var bättre på den tiden hon inte kunde huvudräkning…

  Läs mer
 • Gästbloggare Mirata fick en (höjdar)överraskning

  2015-06-10

  ”Checka ut från kontoret klockan 13.15, medtag fritidskläder!” Så stod det i mejlet vi fick av Pontuz i fredags. Med andra ord var det bara att lämna klackarna på kontoret och på med Conversen.

  Läs mer
 • The big picture

  2015-06-03

  Jag körde ett tidigt vecko-coachmöte med mäklarna samtidigt som frukosten inmundigades. Strukturerat, effektivt, givande. Därefter snabbt ut i bilen – det var som vanligt lite mer bråttom än vad både jag och Mattias hade insett. Målet var att hinna med planet till Stockholm men vi förstod redan i bilen att det skulle bli svårt.

  Läs mer
 • Äldre inlägg