• Hylla dem som hyllas bör

  2016-02-10

  Begreppet ”händelserik vecka” kan förstås vara både bra och dåligt. Och det dåliga låter jag oftast stanna hos mig, men ibland vill jag ändå dela med mig. I veckan reagerade vissa av mina kära mäklarkollegor på de andra kontoren tydligen lite på mitt förra blogginlägg där jag skrev hur mycket duktigare mina mäklare är än andra mäklare i stan – något som det nu finns papper på.

  Läs mer
 • Gästbloggare Marcus: När grisar börjar flyga…

  2016-02-03

  Då var turen återigen kommen till mig, Marcus, att ta över ansvaret för bloggen och de sociala medierna under en veckas tid.

  Läs mer
 • “Lögn, förbannad lögn och statistik”

  2016-01-26

  Hej på er. Ny vecka och vi börjar alla komma in i gängorna efter helger och ledigheter. Även bostadsmarknaden börjar skaka av sig den snö som föll och telefonerna har börjar ringa ordentligt igen. Det är nu alla säljare vill vara startklara och redo när köparna kommer ur vinterdvalan. Där var de i och för sig en väldigt kort tid i år, och de verkar inte heller ha sovit speciellt djupt. Köparna finns hos oss i princip året runt numera – det är snarare säljarna som väntar till efter helgerna.

  Läs mer
 • Rustade till tänderna

  2016-01-19

  Piip,piip, piip – tvättmaskinens signal tjöt från tvättstugan. Det var sent onsdag kväll och vi hade precis kommit hem från en liten semester. Vi var lite lagom jetlaggade eftersom vi ligger fem timmar fel i tid, och vi hade dessutom en lång hemresa bakom oss. Jag hann komma hem, köra en snabbtvätt och sedan packa inför kontorets uppstart/kickoff som skulle dra igång följande morgon. Från sand och värme till snö och kyla i Åre.

  Läs mer
 • Gästbloggare Jacob: Tjugofem procent mäklare

  2016-01-13

  Då var det dags att sparka igång 2016, och den här gången är det jag som har fått äran att skriva några rader som årets första gästbloggare. Jacob Gustafsson heter jag och är det senaste tillskottet här på företaget. Jag är inte bara sist in i gänget, utan även yngst (trots att det inte alltid känns så). Jag började jobba på Pontuz Löfgren AB i slutet av augusti förra året, och har dessförinnan hunnit med två år i bankvärlden.

  Läs mer
 • Äldre inlägg