Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

Kontakta Pontuz

[email protected]
 • Om konsten att landa

  2014-07-16

  Den stora vågen bara svepte över mig. Vågen med alla känslor och betraktelser. Jag har landat. Med barnen i min famn och med syrsorna spelandes utanför huset känner jag spänningarna släppa – det blir en sen första kväll.

  Läs mer
 • Uppdrag ovan molnen

  2014-07-09

  Ringer ett sista samtal innan tåget börjar rulla från Kalmar station mot Köpenhamn och Kastrup. Nu känns det att allt börjar rinna av mig. Semestern är här.

  Läs mer
 • Andningshål utan regnskydd

  2014-07-01

  Kallt och regn men jag tycker ändå livet är rätt kul. Har haft en vecka med spontanmiddagar med mina vänner, underbar tid med mina barn, trevlig premiär på sommarteatern i Krusenstiernska och så lite träning på det.

  Läs mer
 • Nya och gamla traditioner

  2014-06-25

  Wow – är riktigt glad över så oändligt många saker just nu. Om vi skippar den kronologiska ordningen så kan vi börja med jobbet. I onsdags lanserade vi etapp tre i Färjestadens Hamn. 24 bostadsrätter med ett härligt läge, precis vid havet – och hälften av lägenheterna bokades upp redan första dagen! Vilken succé och vilken bekräftelse på att projektet verkligen är genomarbetat. Jättekul, och stort grattis till er som fått förmånen att teckna er!

  Läs mer
 • Respekt!

  2014-06-19

  Söndagsmiddagen blev rätt sen. Mina föräldrar är på besök och sitter med kring matbordet med mig och en av döttrarna, och vi har en lång diskussion om respekt genom generationer; respekt i skolan, respekt för äldre och respekt medmänniskor emellan. Vissa saker mina föräldrar drog för mig när jag var tonåring tyckte jag var befängt då, men förstår nu. Samma saker hör jag plötsligt mig själv säga till mina barn, fast jag gör det med andra ord och med en annan pedagogik. Och jag som aldrig skulle bli som mina föräldrar...

  Läs mer
 • Äldre inlägg