• Gästbloggare Marcus: En sommar med guldkant

  2015-08-26

  Lyckligt nygift kommer jag tillbaka från semestern med fulladdade batterier. Sedan jag fick barn har semestern blivit mer givande än tidigare, och dessutom nödvändig för att jag ska få riktig kvalitetstid med familjen. Trots lite tveksamt väder under mina lediga veckor får semestern 2015 fem guldstjärnor av fem möjliga. Men när man som jag har förmånen att verkligen gilla sitt jobb så infinner sig ingen ångest dagarna innan man börjar jobba igen – istället ser man fram emot att ta sig an höstens utmaningar. Och vi har några riktigt spännande projekt på gång framöver, så den här hösten kommer bjuda på full fart framåt.

  Läs mer
 • En kärleksförklaring

  2015-08-19

  Jag vaknade några minuter innan väckarklockan ringde av vinden som trängde in under sovrumsfönstrets vädringsglipa och fick persiennen att dansa. Klockan var 04.27. Det var lördag morgon. Och det var Ironmandags.

  Läs mer
 • Då är det dags

  2015-08-14

  Då sitter jag här och timmarna fram till start räknas ner väldigt snabbt.

  Läs mer
 • Simma. Cykla. Springa. Äta. Sova

  2015-08-12

  Har jag gjort allt jag kan? Har jag koll på allt material? Är däcken rätt limmade? Ska jag höja sadeln en centimeter? Ska jag ha med mig ytterligare en tub gel på cyklingen? Klarar magen verkligen det?

  Läs mer
 • En Formel 1-bil lämnar depån

  2015-08-05

  Men vänta lite nu – vad var det egentligen som hände? Jag kom ihåg att jag körde en Ironmantävling i Österrike, packade om väskan och sedan for till Mallorca. Men det var ju flera veckor sedan. Och nu helt plötsligt är det dags för jobb igen. Jag kommer ihåg vilka härliga planer jag hade, vad mycket jag skulle hinna med, alla jag skulle träffa och alla möten som äntligen skulle bli av. Dessutom skulle jag hinna fixa lite med huset och underhålla min träning.

  Läs mer
 • Äldre inlägg