• Ensam är…svag

  2015-02-25

  Då var det dags för mig att få en vecka med er – eller rättare sagt ni med mig. Jag heter Ulrika Hjort och är en av kontorets fastighetsmäklare. Jag jobbar främst med villor, fritidshus och nyproduktion.

  Läs mer
 • Från och med nu: Nöjd kundgaranti!

  2015-02-18

  Nöjd kund – det är en strävan som förmodligen alla har som jobbar med människor. Det är i alla fall det som driver oss mest av allt på det företag jag har förmånen att vara en del av. Hos oss har vi en ständig dialog om hur vi hela tiden ska bli bättre. Hur vi hela tiden ska kunna nå upp till, och överträffa, våra kunders redan högt ställda förväntningar.

  Läs mer
 • Pyjamasparty = guldfest

  2015-02-11

  Ett längre löppass står på min agenda en gång i veckan. Den här gången inföll det söndag förmiddag, och oj vad många kända ansikten med mörka glasögon jag mötte på Stensö denna vackra dag. Solglasögonen beror nog framför allt på att det var Guldfesten – Kalmars egen Oscarsgala – kvällen före.

  Läs mer
 • En helt vanlig mäklartisdag

  2015-02-04

  Då var det bloggdags för mig igen. Den här gången tänkte jag ta er med på en av mina jobbdagar, från uppstigning till nattning. En helt vanlig mäklartisdag...

  Läs mer
 • Solnedgång över Dubai

  2015-01-29

  Det skymmer utanför, i bussen är det nedsläckt och tyst, Mattias sitter med sin Ipad o kollar fotboll, Ulle och Mirata diskuterar användbara appar och Åsa pillar med Instagram. Och längst bak i bussen sitter Knatte, Fnatte och Tjatte (alias Hence, Mackan och Alex) och sussar sött. Vi har alla ett leende på läpparna när vi nu närmar oss Kalmar efter fyra dagars intressant och intensiv kickoff i Dubai. När vi gör något tillsammans har vi en fantastisk förmåga att hinna med otroligt mycket – så även denna gång. Dubai imponerar och fascinerar. Första dagen inleddes i världens högsta byggnad Burj Kahlifa. Vi fick en ingående lektion i uppkomsten, tekniken, processen och genomförandet.

  Läs mer
 • Äldre inlägg