Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

Kontakta Pontuz

[email protected]
 • Mitt liv som bergsget

  2014-07-29

  Tidig söndagsmorgon och bilen ser ut som en del av en nordafrikansk kamelkaravan som ska på turné strax efter Kristi födelse. Ur garaget rullar en liten Seat med tre mountainbikes på ställ där bak, komplett packning för tävling och tre blekfeta skandinaver. Jag, norrmannen och nu dessutom ett tillskott från Lidingö, som lystrar till namnet Patrik, är på väg till Porto Sollér för triathlontävling Mallorcan style.

  Läs mer
 • Ett kilo klister

  2014-07-23

  “Un adhesivo kilogramo, por favor”. Det skulle ha kunnat vara min inledningsfras i affären denna söndag. Fritt översatt blir det: “Ett kilo klister, tack.” Jag behöver det för att limma ihop mitt hjärta. Är kass på avsked, och när det dessutom kommer till mina barn så är det som att trilla ner i en djup brunn. Usch!

  Läs mer
 • Om konsten att landa

  2014-07-16

  Den stora vågen bara svepte över mig. Vågen med alla känslor och betraktelser. Jag har landat. Med barnen i min famn och med syrsorna spelandes utanför huset känner jag spänningarna släppa – det blir en sen första kväll.

  Läs mer
 • Uppdrag ovan molnen

  2014-07-09

  Ringer ett sista samtal innan tåget börjar rulla från Kalmar station mot Köpenhamn och Kastrup. Nu känns det att allt börjar rinna av mig. Semestern är här.

  Läs mer
 • Andningshål utan regnskydd

  2014-07-01

  Kallt och regn men jag tycker ändå livet är rätt kul. Har haft en vecka med spontanmiddagar med mina vänner, underbar tid med mina barn, trevlig premiär på sommarteatern i Krusenstiernska och så lite träning på det.

  Läs mer
 • Äldre inlägg