Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

Kontakta Pontuz

[email protected]
 • Bara de bästa bitarna

  2014-10-22

  Dörrarna stängdes försiktigt bakom oss. Det var tid för 24 timmars koncentrerat, effektivt och viktigt arbete; det arbete som jag tycker är allra roligast med företagandet. Jag och Mirata samt Andreas, Madeleine, Ulrika och Stefan – alla från vår reklamfirma Alarmstreet media – hade stängt in oss i ett vackert konferensrum på rofyllda Ekerum.

  Läs mer
 • Varför? Därför!

  2014-10-15

  Klockan ringer tidigt denna lördagsmorgon, precis som alla lördagsmorgnar. Hösten har anlänt så det är fortfarande mörkt – solen har precis börjat kämpa sig upp där långt bortom Ölands landskapssiluett.

  Läs mer
 • ”Välkommen till Pontuz Löfgren”

  2014-10-08

  "Välkommen till Pontuz Löfgren, det är Madeleine.” Jag undrar just hur många gånger jag har lyft på luren och svarat så. Det måste vara närmare en miljon gånger. Och tänk att det kan vara lika roligt varje gång! Ingen dag är ju den andra lik, och inget samtal är det andra likt. Det jag kan konstatera är att vi har så många härliga, glada och trevliga kunder, och att det är ni som gör mitt arbete så kul. Och mina kollegor också förstås, vi har verkligen så roligt på jobbet.

  Läs mer
 • Min drömmil

  2014-10-01

  Det finns olika barriärer som mänskligheten måste passera, och som så tydligt visar hur den egna hjärnan är den största begränsningen till framsteg. Inom idrotten finner vi många tydliga exempel på detta. Det kanske mest kända exemplet – eller i alla fall mest omtalade i studie- och utbildningssyfte – är jakten på drömmilen; att komma under fyra minuter på den klassiska distansen en engelsk mil.

  Läs mer
 • Lite från sidan

  2014-09-24

  Jag försöker bli bättre på att stanna upp lite grann; betrakta, känna efter, njuta och fundera på nästa fas. Nästa fas i livet och nästa fas för företaget. Allt går så fort när jag ser mig själv och företaget lite från sidan. Man ser det på barnen, sägs det ju – och i mitt fall kanske även på medarbetarna.

  Läs mer
 • Äldre inlägg