Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

Kontakta Pontuz

[email protected]
 • Polen tur och retur

  2014-08-27

  Då har turen kommit till mig, Adriana, att ta över blogg-stafettpinnen. Jag har funnits på kontoret i sju och ett halvt år och är mäklarassistent åt Pontuz och Mattias. Jag jobbar också med företagets alla annonser, bokar vår fotografs schema och håller i taktpinnen när vi har våra event. Spännande dagar där ingen är den andra lik.

  Läs mer
 • Elva och elva

  2014-08-19

  En ljus gestalt dyker upp vid min vänstra axel. Han ligger där en stund och håller samma tempo som jag. Så kommer han upp jämsides utan att säga något. Han tittar på mig – och så säger han ”Who the fuck are You?” A rockstar? Ja, med det otroliga stöd alla ni gav mig och alla andra triathleter i lördags kan man nästan tro att man var en rockstjärna. Stort tack till er alla!

  Läs mer
 • Kvällen före..

  2014-08-15

  Kommer ni ihåg hur det var när man var fyra år och det var dagen före julafton? Det gör kanske varken ni eller jag men OM vi kom ihåg så tror jag att min känsla är den samma just nu. Jag har fjärilar i magen och vill verkligen att morgondagen snabbt ska vara här. Samtidigt är det med en skräckblandad förtjusning. Jag lovade i förra bloggen en sista minuten känslouppdatering

  Läs mer
 • In i bubblan

  2014-08-13

  Jag vaknade redan halv sex i söndags morse. Jag och döttrarna hade övernattat i de djupaste smålandsskogarna hos mina föräldrar. Solen steg upp som ett klot och gav ljus åt daggdränkta och diminsvepta ängar. En magisk morgon, som förebådar en spännande vecka.

  Läs mer
 • Andra halvlek

  2014-08-08

  Jag återvänder till hemmet i Kalmar efter semestern, öppnar dörren – och genast kommer minnesbilder farande från mina barndomsår i geléhallonens vagga Habo. Det som väcker minnen är den där doften av att man är hemma igen. Den lite instängda, dammiga doften – doften som säger att här har tiden stått stilla i några veckor.

  Läs mer
 • Äldre inlägg