• Tomten kom tidigt

  2014-12-17

  En vecka kvar till jul. Förväntningar, stress, önskningar, tankar, omtankar, familjärt, ensamt – julen innefattar allt, beroende på vem man är. Och för egen del är jag kluven. Jag älskar lugnet som kan infinna sig natten före jul, likaså julaftons morgon. Jag vet också att jag just denna dag brukar få många tankar som snurrar i mitt huvud, tankar kring alla som inte är med oss längre och deras nära, alla jag känner som sitter ensamma och alla de som kanske inte är lika lyckligt lottade som vi är – att få leva i fred och frihet.

  Läs mer
 • “Daniel, Daniel…

  2014-12-10

  …varför har vi inte mobilväxel? Samtalen kopplas typ fel hela tiden!” Så låter tevereklamen från telefoniföretaget Tre. Och den sammanfattar rätt bra hur det kan vara här på kontoret ibland. Fast vi får byta ut Daniel mot Mirre. Jag känner mig nämligen som honom ibland. Speciellt när mina kollegor kommer in till mitt kontor: “Mirre! Det är panik, jag får inte igång systemet. Något har hänt med telefonen, alla mina mail har försvunnit”. Detta är en stor del av mitt arbete här på Pontuz Löfgren – och tro det eller ej: det är det jag tycker är roligast. Att hjälpa till och effektivisera vårt arbete, det är jag duktig på. För er som missat reklamen, se klippet nedan.

  Läs mer
 • Plötsligt händer det

  2014-12-03

  Ibland bara händer det – bitarna faller på plats en efter en. I tjugo år har jag haft den stora förmånen att får lägga det pussel som idag heter Pontuz Löfgren AB, och de allra flesta gångerna har jag faktiskt fått rätt bit på rätt plats. Men de senaste åren har jag letat febrilt efter nya bitar utan att finna exakt de som jag tror passar.

  Läs mer
 • Aliens i Vimpeltorpet

  2014-11-26

  Kommer ni ihåg filmen Alien, som Ridley Scott fick en hit med 1979? Den blev en stor succé och filmens framgång ledde till flera uppföljare. Nu senast kom filmens prequel Prometheus för ett par år sedan, med svenska Noomi Rapace i en av huvudrollerna.

  Läs mer
 • När drömmar blir verklighet

  2014-11-19

  För tio år sen visste jag exakt vad jag ville vara idag. Jag skulle jobba som fastighetsmäklare på Pontuz Löfgren AB. Jag gick då på gymnasiet på Stagneliusskolan i Kalmar. Och efter två år på gymnasieutbildningen, två år som telefonförsäljare och en treårig mäklarutbildning var jag närmare min dröm än vad jag anade.

  Läs mer
 • Äldre inlägg