Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

Kontakta Pontuz

pontuz.lofgren@pontuzlofgren.se
 • En helt vanlig mäklarsöndag

  2014-04-15

  Solstrålarna sipprar försynt in mellan persiennlamellerna när drömmarna förbytts mot morgon. En klart bra, om än icke påverkbar, första punkt på dagen avcheckad. Bra väder gör allt lite lättare. Det är söndag och det är full arbetsdag som väntar. Söndagsvisningarna börjar vanligtvis vid 11 då de allra flesta vill ha lite familjetid på helgerna. För egen del börjar jag dock tidigare än så, och just den här söndagen är det ett 30-tal familjer som jag ska försöka hjälpa att hitta sitt drömboende.

  Läs mer
 • Back in the blogg

  2014-04-09

  Jag hoppas att ni följde Åsas vecka på Facebook och på Instagram. Det är ett sätt att visa upp mina duktiga kollegors arbete och samtidigt presentera personerna bakom mäklarfasaden. Nu kör jag på själv ett par veckor igen innan Mattias gästspelar här i bloggen.

  Läs mer
 • Låter chefen vila…

  2014-04-02

  … och tar över stafettpinnen för bloggen. Är man utsedd till ”kontorets stjärna på sociala medier” så är det tydligen en självklarhet man blir först ut med att gästblogga. Och inte mig emot, så nu kör vi.

  Läs mer
 • Pontuz Löfgren 3.0

  2014-03-26

  Ibland är det Davidskamp mot Goliat att driva ett eget, privatägt mäkleri i Sverige. Vi slåss mot stora organisationer och starka krafter. Vi kämpar, utvecklar själva, knyter näven i byxfickan och vi ger oss aldrig. Vi tror verkligen på det vi gör och vi vet att det arbete vi utför i Mäklarsverige gör skillnad och uppmärksammas nationellt.

  Läs mer
 • Let´s Dance

  2014-03-18

  Så har vi avverkat en vecka med massor av härliga ungdomar; en vecka med storslagna ambitioner, drömmar och högt uppsatta mål. En vecka där segrare korats och andra måste tröstas. En vecka som för många innebar de första viktiga stegen på livets krokiga stig, där framgångar och motgångar skall hanteras. Jag hade förmånen att i onsdags vara juryordförande på årets UF (unga företagare)-gala ”Våga vara egen”. Ett hundratal unga företagare presenterade sin tankar, produkter och tjänster. Jag imponeras av deras mognad och deras ambitioner. Sådana här tillfällen fyller mig med energi eftersom deras entusiasm smittar.

  Läs mer
 • Äldre inlägg