• Solnedgång över Dubai

  2015-01-29

  Det skymmer utanför, i bussen är det nedsläckt och tyst, Mattias sitter med sin Ipad o kollar fotboll, Ulle och Mirata diskuterar användbara appar och Åsa pillar med Instagram. Och längst bak i bussen sitter Knatte, Fnatte och Tjatte (alias Hence, Mackan och Alex) och sussar sött. Vi har alla ett leende på läpparna när vi nu närmar oss Kalmar efter fyra dagars intressant och intensiv kickoff i Dubai. När vi gör något tillsammans har vi en fantastisk förmåga att hinna med otroligt mycket – så även denna gång. Dubai imponerar och fascinerar. Första dagen inleddes i världens högsta byggnad Burj Kahlifa. Vi fick en ingående lektion i uppkomsten, tekniken, processen och genomförandet.

  Läs mer
 • Hönan eller ägget?

  2015-01-21

  Många företag sätter upp mål och plockar sedan ihop de verktyg de tror behövs för att nå de uppsatta målen. Vi gör lite tvärtom; vi har först sett till att vi har en komplett verktygslåda, därefter bestämmer vi hur vår målbild ska se ut.

  Läs mer
 • Mister hundra procent

  2015-01-14

  Den här veckan ska ni få följa mig och få en inblick i mitt jobb som fastighetsmäklare hos Pontuz Löfgren AB. Ni har med all säkerhet redan både läst och hört mina arbetskamrater berätta vilket privilegium det är att ha detta sociala säljyrke, på just denna arbetsplats med världens bästa kollegor. Och nu kan vi även välkomna våra kunder till vårt nyrenoverade och mycket trevliga kontor på Västra Sjögatan – härligt!

  Läs mer
 • Andra halvlek

  2015-01-06

  Sakta, nästan ljudlöst men inte obemärkt, viks det sista bladet i årsboken som heter 2014. När jag når bokens omslutande bokpärm igen har nästan 600 avtal – ungefär jämnt fördelat mellan villor och bostadsrätter – fyllt boken till bristningsgränsen.

  Läs mer
 • Tipp tapp

  2014-12-22

  … tipp tapp, tippe-tippe-tipp-tapp… Näää – det är inte de små tomtenissarna som kommer. Det är mina egna små tomtar som trippar ut på välförtjänt julledighet. Jag har världens bästa mäklarnissar, mäklarnissor och mäklarassistentnissor, och till skillnad mot andra nissar och nissor de här dagarna så får de nu lite ledigt. Även om inte alla är lediga samtidigt, det går tyvärr inte då mäklarverkstaden måste vara igång även i mellandagarna.

  Läs mer
 • Äldre inlägg