Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

Kontakta Pontuz

[email protected]
 • Min enda svaghet…

  2014-09-16

  Nu har turen kommit till mig, Marcus Lönnbom, att uppdatera Pontuz Löfgren-bloggen och vara chef för våra Instagram- och Facebookkonton i en vecka. Jag har normalt sett ett gott (läs: lagom sunt) självförtroende och tycker att jag klarar av det mesta. Men Instagram och Facebook… hm…

  Läs mer
 • Ett handslag är ett handslag är ett handslag

  2014-09-09

  22 års mäkleri ger en massa erfarenheter – de flesta roliga och positiva – och jag kan med fog ta till klyschan ”den ena dagen är aldrig den andra lik”. De allra flesta dagarna är fyllda av glädje, men ibland finns det förstås inslag av sorg, ilska och besvikelse. Det blir så eftersom jag ofta kliver rakt in i familjers vardag.

  Läs mer
 • Svullveckor

  2014-09-02

  Efter en veckas ”blogg-ledigt”, då ni kunde följa Adriana, är jag tillbaka vid tangentbordet igen. Och här har Ironmanhysterin lagt sig. Allt är ”som vanligt” igen med barnen i skolan, aktiviteterna schemalagda, full ös på jobbet och helt blankt i träningskalendern.

  Läs mer
 • Polen tur och retur

  2014-08-27

  Då har turen kommit till mig, Adriana, att ta över blogg-stafettpinnen. Jag har funnits på kontoret i sju och ett halvt år och är mäklarassistent åt Pontuz och Mattias. Jag jobbar också med företagets alla annonser, bokar vår fotografs schema och håller i taktpinnen när vi har våra event. Spännande dagar där ingen är den andra lik.

  Läs mer
 • Elva och elva

  2014-08-19

  En ljus gestalt dyker upp vid min vänstra axel. Han ligger där en stund och håller samma tempo som jag. Så kommer han upp jämsides utan att säga något. Han tittar på mig – och så säger han ”Who the fuck are You?” A rockstar? Ja, med det otroliga stöd alla ni gav mig och alla andra triathleter i lördags kan man nästan tro att man var en rockstjärna. Stort tack till er alla!

  Läs mer
 • Äldre inlägg