Homestyling ger positiva resultat

Åsa Holmkvist
Homestylist

Tel 070-212 67 19
[email protected]

Sofia Stenborg
Dekoratören

Tel 070­924 22 66
[email protected]

Homestyling går ut på att skapa en miljö som redan vid första intrycket attraherar köparen – att lyfta fram bostadens potential och göra det lätt för köparen att föreställa sig hur bostaden kan passa hennes önskemål. Bra homestyling lockar fler besökare till visningarna, vilket ger fler budgivare och ett högre slutpris.

De homestylade bostäderna säljs alltså både snabbare och till ett högre pris. Det är en av de bästa investeringarna du kan göra som bostadssäljare.

För att bli en riktigt bra homestylist räcker det inte med goda kunskaper om heminredning. Du måste också ha förståelse för vad som ökar bostadens värde – något du bara kan få genom erfarenhet av bostadsförsäljning. Den unika kompentensen har vi på Pontuz Löfgren AB. Vår homestylist Åsa Holmkvist har en trettonårig bakgrund som fastighetsmäklare. Hon lyfter fram bostadens kvaliteter och gör det lätt för köparen att föreställa sig hur den skulle kunna se ut i framtiden. Åsa samarbetar med dekoratören Sofia Stenborg, som har stor erfarenhet av dekoration och miljöskapande i hem, näringsliv och offentliga miljöer.

Hela kostnaden för en homestyling är avdragsgill när du deklarerar försäljningen av din bostad.