Homestyling ger positiva resultat

Homestyling handlar om att skapa en trevlig miljö i bostaden. Vid försäljning är detta en av de viktigaste punkterna att tänka på. När du blir kund hos oss bjuder vi på konsultation hos någon av våra homestyling-experter.

Homestyling är valet för dig som vill få fram det allra bästa med din bostad. Under en homestyling avpersonifieras och neutraliseras bostaden, för att köparen lättare ska kunna föreställa sig hur bostaden passar in i dennes önskemål. Köparens första intryck är i många fall det som avgör om det ska bli affär.

Kostnaden för en homestyling läggs in i mäklarkostnaden och är avdragsgill när man räknar ut vinsten på bostadsförsäljningen. Detta gäller om ni köper mer än de timmar som ingår i mäklararvodet.

Sofia och Kristina – två uppskattade inredare

Vi på Pontuz Löfgren AB är noga med att alltid kunna erbjuda högsta kvalitet till våra kunder. Därför har vi valt att samarbeta med två av regionens bästa inredare, Sofia Stenborg och Kristina Thaning. Sofia är mycket uppskattad och har stor erfarenhet av dekoration och miljöskapande i hem, näringsliv och offentliga miljöer. Kristina är ett proffs på bostadsrätter och kan få ut det bästa av varje hem. När hon inte jobbar för oss driver hon förtaget Happindoor.