Södra området Manillagatan 13

Vi har fått nöjet att lära känna en riktigt trivsam, rymligt och väl omhändertagen tvårummare på Manillagatan 13. Välkommen att bekanta dig med bostaden du också.

Manillagatan 13 bjuder på boendekvalité i form av ett perfekt läge med mysig uteplats och tillgång till gräsmatta. Du möts av ett skick som känns så gott som nytt, öppen planlösning, möjlighet till garage och hiss finns i huset. Bostaden har genomgående parkettgolv, väl valda ytskikt och precis allt det praktiska du kan önska. Den maskinella utrustningen består bl.a. av tvättmaskin och tumlare i badrum och diskmaskin i köket.  Väl genomtänkt och trivsam planlösning med öppna ytor och stora fönsterpartier. Du bosätter dig med ett lugnt och tys läge. Du har närhet till grönområden, badplats, mataffär och gym. Kort promenad eller cykeltur in till city.

Med de ovan nämnda förutsättningarna har du nu några enkla uppgifter framför dig. Planera, möblera och välkommen att flytta in och börja trivas!

1 495 000 kr

Planlösning

Från Manillagatan är du välkommen in i port nummer 13. Från markplan tar du hissen eller trapporna en våning upp. Du bor på första våningen med uteplats men ändå helt utan insyn från entrésidan.


Redan i HALLEN är det rymligt och väl tilltagna ytor. Två garderober och en perfekt plats för avhängning av ytterkläder. Hallen har ett snyggt och praktisk klinkergolv med golvvärme.


Till höger från hallen ligger det helkaklade BADRUMMET. Ljust, stilrent kakel, infällda spotlights i taket, golvvärme och ett fönster som släpper in dagsljuset. Badrummet är utrustat med toalett, tvättställ med underliggande kommod samt badkar. Badrummet kombineras praktiskt med ett tvättrum, här finns tvättmaskin och torktumlare. Praktiskt att slippa passa tvättider i en gemensam tvättstuga.


SÄLLSKSKAPSRUM och KÖK samsas i en öppen och modern planlösning. Sällskapsrummet gör plats för stor soffa, TV, hyllor och skrivbord. Här är det stora fönsterpartier som gör plats för ett fint ljusinläpp.

Det välutrustade KÖKET har luckor i ekutförande. Gott om fina förvarings- och arbetsytor. Extra förvaringsdel i form av en köksö. Full maskinell utrustning. Här finns diskmaskin med invändig belysning, spishäll, fläkt, hel kyl och frys samt inbyggd ugn och micro. Plats för matmöblemang invid fönster och utgång till den mysiga uteplatsen med täppa.

Rymligt och insynsskyddat SOVRUM med en hel garderobsvägg. Här får du plats med dubbelsäng, nattygsbord och byrå.

Energideklaration

Energiprestanda 138 kWh/m² år.

Uteplats

Mysig, stenlagd uteplats som tar dig vidare till en gräsmatta. Uteplatsen gör sig perfekt för planteringar i lagom stor skala, trevliga grillkvällar och lata dagar i solen. Uteplatsen är endast avsedd för föreningens medlemmar.

Driftskostnad

Driftkostnad per månad, cirka 250 kr för hushållsel samt cirka 150 kr för hemförsäkring.

TV- och internetanslutning

Internet: Fiberbredband går att få via Telia(ingår ej i avgiften).

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 1001 i Brf Viadukten, Kalmar.
  • Pris 1 495 000 kr.
  • Månadsavgift 3 957 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten
  • Andel i föreningen är 3.1707%.
  • Bostadsrätten är pantsatt

Bostadsrättsförening

  • Brf Viadukten
  • 24 lägenheter

Allmänt om föreningen

Byggår 2007

Föreningens ekonomi

För vidare information om föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta RIAB 0470-20300.

Övriga byggnader

Det finns cykelförråd och förråd.

Bilplats

Garageplats. Går att hyra för 450 kr/mån.

Nästa visning

Kontakta mäklaren för visning
Budgivning pågår
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1001
Våningsplan:
Våningsplan 0,5. Hiss finns.
Adress:
Manillagatan 13
Område:
Södra området
Boarea:
65 kvm
Antal rum:
2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Uteplats:

Mysig, stenlagd uteplats som tar dig vidare till en gräsmatta. Uteplatsen gör sig perfekt för planteringar i lagom stor skala, trevliga grillkvällar och lata dagar i solen. Uteplatsen är endast avsedd för föreningens medlemmar.

Byggår:
2007
Pris:
1 495 000 kr
Månadavgift:
3 957 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten.
Se skalenlig planritning uinder "dokument".
HitCounter