Skälby Fatabursvägen 19 D

Äntligen kan vi presentera en av de populära gaveltvåorna i Brf Hagtorpet. På Fatabursvägen 19 D bor du med ett ostört läge vid grönskande skogsdunge. Bostaden är i ett gott skick och har genomgående neutrala och ljusa färgval. Sällskapsrummet har ett fantastiskt ljusinsläpp med sina fönster i två olika väderstreck. Väl tilltaget, inglasat uterum med ett lugnt läge mot föreningen innergård. Hiss och tvättstuga i huset. Området ligger med direkt närhet till mataffär, Skälbys vackra strövområden och du tar dig smidigt in till centrumkärnan.

890 000 kr

Planlösning

Med en lummig skogsdunge i ryggen välkomnas du in i porten på Fatabursvägen 19 D . Nu ska du vidare, endast en halvtrappa upp för att möta den här ljusa gavelbostaden.

Den ljusa HALLEN bjuder på tre garderober och en perfekt plats för avhängning av dina ytterkläder. Från hallen når du bostadens samtliga rum.

När du väljer att ta höger från hallen möter du ett hemtrevligt och funktionellt KÖK. Vit skåpinredning och precis nyligen vitmålat kakel, tidlöst och snyggt. Den maskinella utrustningen utgörs av kyl/frys, fläkt, spishäll och inbyggd ugn.  I ett av skåpen står en mindre diskmaskin. Köket har plats för matmöblemang för 4-6 personer.

Vägg i vägg med köket ligger ett rymligt SOVRUM. Det här sovrummet ligger med ett lugnt och helt insynsskyddat läge, nämligen med ett läge mot lummig skogsdunge. Sovrummet har plats för dubbelsäng, nattygsbord och skrivbord eller förvaringsmöbel.

Det är verkligen något speciellt med ett gavelläge. SÄLLSKAPSRUMMET har ett riktigt fint ljusinsläpp med sina fönster i två olika väderstreck, här får ljuset nå in från morgon till kväll. Sällskapsrummet gör plats för din soffa, TV, matmöblemang och hyllor. Från rummet tar du dig vidare ut till den väl tilltagna och inglasade balkongen. Balkongen har ett perfekt läge mot innergården.

Delvis kaklat DUSCHRUM med fönster. Här finns dusch, toalett, tvättställ och handdukstork

Energideklaration

Energiprestanda 163 kWh/m² år.

Uteplats

Väl tilltaget uterum som är inglasat med skjutbara fönster. Här finns matta, solgardiner och eluttag. Uterummet har ett perfekt läge mot lugn innergård.

Driftskostnad

Driftkostnad per månad, cirka 250 kr för hushållsel samt cirka 150 kr för hemförsäkring.

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia samt ComHem.(10-15 kanaler ingår i månadsavgiften) Internet: Bredband via Telia samt ComHem(ingår ej i avgiften).

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 163 i Riksbyggen Brf Hagtorpet, Kalmar.
  • Pris 890 000 kr.
  • Månadsavgift 3 713 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten
  • Andel i föreningen är 0.19059%.
  • Andel av årsavgift är 0.18818%.
  • Bostadsrätten är pantsatt
  • Inre reparationsfond är 3 721 kr, kontrollerad 2017-03-10

Bostadsrättsförening

  • Riksbyggen Brf Hagtorpet
  • 495 lägenheter

Allmänt om föreningen

Föreningen består av 24 st byggnader med 495 lägenheter uppförda 1954-1957. Fastigheternas adresser är Kungsgårdsvägen 14-34, Fatabursvägen 1-19 och Stallgärdsgatan 2-4 i Kalmar.

1993-1995 Stambyte, badrumsrenovering samt köksrenovering
2005 Utbyggnad och inglasning av balkongerna
2010-2011 Omläggning av yttertak
2012-2013 Spolning av avloppsstammar
2016 Föreningen bytte namn från Riksbyggen Kalmarhus 10 till Riksbyggen Brf Hagtorpet
2016 Beslut om fönsterbyte är taget och kommer att påbörjas under hösten och beräknas vara klart hösten 2017.


I föreningen finns gästlägenhet vilket underlättar när hitresta gäster är på besök. I övrigt finns bastu, samlingslokal.

Övriga byggnader

Det finns cykelförråd, källarförråd, vindsförråd och tvättstuga med torkrum. Allt finns i huset. I föreningen finns samlingslokal och övernattningslägenhet.

Bilplats

Garageplats. Till garageplatsen är det separat kö. Parkeringsplats. Till parkeringsplatsen är det separat kö.

Nästa visning

Torsdag 6 april Ring för tidsbokning 0480-420200 Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 163
Våningsplan:
Våningsplan 0,5. Hiss finns.
Adress:
Fatabursvägen 19 D
Område:
Skälby
Boarea:
51 kvm
Antal rum:
2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Uteplats:

Väl tilltaget uterum som är inglasat med skjutbara fönster. Här finns matta, solgardiner och eluttag. Uterummet har ett perfekt läge mot lugn innergård.

Pris:
890 000 kr
Månadavgift:
3 713 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, vatten.
Se skalenlig planlösning under "Dokument"
HitCounter