Förnyelsevägen 6B

Praktiskt och påkostat bostadsrättsparhus i två plan i expansiva Ljusstaden. Den perfekta kombinationen mellan lättskött bostadsrättsboende och villakänslan! Här bor du på hörntomt omgiven av vackra grönområden och med skogen tätt intill. Huset stod inflyttningsklart 2016 med genomtänkta tillval och smart planlösning. Känslan av nytt och fräscht lever kvar. I anslutning till huset finns carport och förråd som ingår i avgiften.

På 105 synnerligen välplanerade kvadratmeter får hela familjen gott om plats. På nedre plan ligger bostadens sociala sällskapsytor. Det hemtrevliga köket, badrum med dusch, tvättmaskin och torktumlare samt vardagsrum med utgång till den skyddade uteplatsen med trädäck. En trappa upp finns tre sovrum - varav det ena kan lätt göra om till två. Idealistiskt för barnfamiljen - med möjligheten för alla att få eget rum. På övervåningen finns också ett helkaklat badrum med badkar. Genomgående för bostaden är härligt ljusflöde tack vare sitt gavelläge och fönster i tre väderstreck!

Ljusstaden är ett lugnt och barnvänligt område. Du har naturen och Kalmarsund inom räckhåll. Mataffär, kommunikationer, skola och förskola nås med kort promenad.

2 250 000 kr

Planlösning

I lugnt och trevligt bostadskvarter hittar vi detta bostadsrättsparhus. Bostaden omges av nyplanterade häckar som med tiden kommer växa upp och rama in tomten. Framsidan är stensatt och rymmer mindre möblemang. Bilen parkerar du smidigt under carporten och med några få steg når du entrén. 

Det blir ett ljust mottagande med en hall. Här finns goda förvaringsmöjligheter och plats för avhängning av ytterkläder och skor bakom stilrena skjutdörrar. På golvet vilar klinker som sedan övergår i vitpigmenterat asklamellgolv, som enhetligt löper vidare i hela bostaden. På hela nedre plan njuter du av behaglig golvvärme. Fondvägg i en blå, sober nyans som passar fint med de övriga vita väggarna. I hallen finns infällda spotlights.

Ta steget in till höger från hallen och möt det moderna och välutrustade HTH-köket. Köket bjuder på generösa ytor med matplats för 6 personer. Ovanför arbetsbänkarna pryder vacker grå mosaik. Den maskinella utrustningen i rostfritt utförande består av fristående kyl och frys, induktionshäll, inbyggd ugn och mikro, fläkt och diskmaskin. Samtliga vitvaror från Siemens. I taket finns infällda spotlights.

Stort, helkaklat badrum med stora breda kakelplattor och grått klinkergolv med underliggande golvvärme. Här finns kommod med handfat, spegelskåp med ljusramp, toalett, välvda duschväggar i klarglas, handdukstork och infällda spotlights. Lyxigt med takdusch! Tvättmaskin och kondenstumlare från Siemens.

Vi fortsätter vidare på entréplan. Väl tilltaget vardagsrum med utgång till baksidan. Generösa och öppna ytor lämnar plats för soffgrupp och tv-möblemang. Stort fönsterparti skänker behagligt dagsljus. 

Vi tar den vitpigmenterade trätrappan upp till övervåning. Under trappen finns extra utrymme för förvaring.

På övervåningen leder hallen oss till bostadens tre sovrum och ett badrum.

De två rummen till vänster är lagom stora och passar utmärkt till familjens minsting, tonåring eller övernattande gäster. I båda rummen finns goda förvaringsmöjligheter.

Det tredje sovrummet ligger till höger. Rummet är verkligen stort! Förvaring finns i garderober med spegelskjutdörrar från golv till tak. Fint ljusinsläpp från två fönsterpartier.

Vi avslutar rundvandringen i bostadens stora badrum. Badrummet är helkaklat. Här finns badkar, toalett, handdukstork och kommod med handfat. Infällda spotlights. Smart förvaring i högskåp.

Uteplats

I anslutning till entrén har du en stenlagd uteplats. Perfekt för ett litet utemöblemang.

På husets baksida med utgång från sällskapsrummet har du ett altandäck. Från däcket tar du dig vidare till en stor grästäppa.

Uppvärmning och el

Uppvärmning: Fjärrvärme

Driftskostnad

Driftkostnad per månad ca 1 700 kr och inkluderar uppvärmning, v/a, hushållsel och hemförsäkring.

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Internet: Bredband. Ansluten till fibernät.

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 20 i Brf Oasen i Kalmar, Kalmar.
  • Pris 2 250 000 kr.
  • Månadsavgift 4 779 kr/mån.. Carport och förråd
  • Andel i föreningen är 5%.
  • Bostadsrätten är pantsatt

Bostadsrättsförening

  • Brf Oasen i Kalmar

Övriga byggnader

I anslutning till carporten finns rymligt förråd.

Bilplats

Intill bostaden finns din alldeles egen carport. På uppfarten får två bilar plats.

Nästa visning

Söndag 4 juni Ring eller maila för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 20
Adress:
Förnyelsevägen 6B
Område:
Boarea:
105 kvm. Areauppgifter enligt bostadsrättsföreningen
Antal rum:
4 rum och kök, varav 3 sovrum.
Uteplats:

I anslutning till entrén har du en stenlagd uteplats. Perfekt för ett litet utemöblemang.

På husets baksida med utgång från sällskapsrummet har du ett altandäck. Från däcket tar du dig vidare till en stor grästäppa.

Byggår:
2015/2016
Pris:
2 250 000 kr
Månadavgift:
4 779 kr/mån.

Ovanligt tveksam till när det är dags att sälja?

Välj vår kostnadsfria tjänst I startblocken så hjälper vi dig att förbereda allt inför en försäljning. Det gör dig helt redo den dag du bestämmer dig för att ta nästa steg.

HitCounter