Berga Bergagårdsvägen 14

Nu finns möjligheten att förvärva en helt nybyggd lägenhet på våning 7 i Brf Bergagårdshöjden. Här blir du den första som flyttar in! En perfekt planerad planlösning fördelat på 73 kvm med öppna sociala ytor, helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare samt ett fullutrustat kök. Ljusa och stilrena materialval är genomgående i hela lägenheten. Stor balkong i sydvästligt läge med fantastisk utsikt!

Här bor du med centrum inom bekvämt avstånd, och endast en kort promenad till Hansa City med shopping och restauranger. Varmt välkommen på visning!

1 895 000 kr

Planlösning

Välkommen! Stig in i hissen och ta dig upp till högsta våningen där du hittar denna helt nya och fräscha bostaden. Ska du bli den första som bosätter sig här?

Varsågod och kliv in i HALLEN. Här sätter du fötterna på ett ekparkettgolv som löper enhetligt genom bostadens samtliga rum. Direkt till höger finns avhängningsmöjligheter för ytterkläder samt en stor och rymlig klädkammare med mycket bra förvaring.

Till vänster hittar du två väl tilltagna SOVRUM med vita väggar och skjutgarderob som sträcker sig längt ena väggen. Här finns plats för dubbelsäng i båda rummen samt extra förvaringsmöbler.

Mitt emot sovrummen ligger det helkaklade DUSCHRUMMET. Stilrent och modernt med vitt kakel på väggarna och ljusgrått på golvet. Färger som passar alla! Dusch med vikbara duschväggar, toalett samt tvättställ. I duschrummet finns tvättmaskin och torktummlare under arbetsbänk med överskåp.

Fortsätter du vidare in i lägenheten kommer du till SÄLLSKAPSRUMMET som ligger i delvis öppen planlösning tillsammans med köket. Här möts du av en svindlande utsikt och ett behagligt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Sällskapsrummet har plats för TV, soffa och hyllor. Här finns även utgång till den stora balkongen i sydväst-läge med sol från eftermiddagen fram till dess att solen går ner.

Välutrustat KÖK med vita luckor och vitt kakel. Snyggt och stilrent med bra skåpsförvaring. Maskinell utrustning i rostfritt utförande som består av hel kyl och frys, diskmaskin, integrerad micro, fläkt, ugn, samt spis med glashäll. Här finns även en matplats med bord för 6-8 personer.

Energideklaration

Ingen energideklaration är upprättad.

Uteplats

Stor balkong i sydvästligt läge, med fantastisk utsikt och gott om soltimmar.

Driftskostnad

Varje lägenhet kommer ha egen elmätare där lägenhetens elförbrukning mäts. Respektive lägenhetsinnehavare tecknar eget abonnemang med elleverantör.

Driftskostnaden beräknas bli ca 200 kr/månad och avser hushållsel. Kostnad för hemförsäkring cirka 100 kr/mån.

TV- och internetanslutning

TV: Alla lägenheter utrustas med datanät och uttag för TV samt telefoni via datafibernät. Abonnemang tecknas separat. Internet: Fiberbredband.

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 1702 i Brf Bergagårdshöjden, Kalmar.
  • Pris 1 895 000 kr.
  • Månadsavgift 3 954 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten
  • Andel i föreningen är 3.04%.
  • Bostadsrätten är pantsatt

Bostadsrättsförening

  • Brf Bergagårdshöjden

Övriga byggnader

Cykelförråd i källare/garage, cykelparkering på gården.

Bilplats

Garageplats och parkeringsplats går att hyra. Till dem är det separat kö. Parkeringsplatser finns i underjordiskt garage som tillhör gemensamhetsanläggningen. Det finns även ett antal parkeringsplatser utomhus, även de inom gemensamhetsanläggningen. Totalt ca 180 parkeringar för hela området. Uthyrning kommer hanteras av samfälligheten.

Nästa visning

Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1702
Våningsplan:
Våningsplan 7 av 7. Hiss finns.
Adress:
Bergagårdsvägen 14
Område:
Berga
Boarea:
73 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Uteplats:

Stor balkong i sydvästligt läge, med fantastisk utsikt och gott om soltimmar.

Byggår:
2016
Pris:
1 895 000 kr
Månadavgift:
3 954 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten.

Ovanligt tveksam till när det är dags att sälja?

Välj vår kostnadsfria tjänst I startblocken så hjälper vi dig att förbereda allt inför en försäljning. Det gör dig helt redo den dag du bestämmer dig för att ta nästa steg.

Se skalenlig planlösning under "Dokument"
HitCounter