Centralt Smålandsgatan 1B

Högst upp i huset, med lugnt och skyddat läge helt utan insyn. Här bor du i en trivsam och välplanerad bostad om 55 kvm med helkaklat badrum, snyggt kök med all maskinell utrustning du kan tänkas behöva, samt ett stort och rymligt vardagsrum med härligt ljusinsläpp från generösa fönsterpartier. Från vardagsrummet finns utgång till mysig balkong som erbjuder morgon- och förmiddagssol. Det höga läget tar dig upp över grannarnas takåsar, och du har utsikt över Ölandsbron och gamla vattentornet. Lägenheten har en genomgående retrostil som är riktigt läcker och något utöver det vanliga! 

På Smålandsgatan bor du lugnt men ändå med direkt närhet till centrumkärnan, centralstationen, slottet, Kalmarsund och fina strövområden. Boendekvalité med bekvämligheter så som hiss, samt tillgång till två balkonger i olika vädersträck. Stabil förening med god ekonomi och en låg månadsavgift om endast 2583 kr.

1 790 000 kr

Planlösning

Välkommen in i trapphuset och ta hissen upp till översta våningen. Här står dörren öppen till en trivsam och välplanerad lägenhet som snart kan bli din.

Direkt när du kliver innanför dörren möts du av en hemtrevlig känsla och blir välkomnad av HALLEN. Till höger hittar du avhängningsyta för ytterkläder samt två rymliga garderober med överskåp som ger bra förvaring. På golvet ligger en snygg schackrutig plastmatta som sätter prägel på den häftiga retrostilen som är genomgående i hela lägenheten.

Det rutiga golvet leder dig vidare in till det trivsamma KÖKET. Här finns gott om skåpsförvaring bakom luckorna i mintgrönt utförande - snyggt!!. Vitt kakel ovanför diskbänken som löper vidare upp längt ena väggen. Köket är utrustat med all maskinell utrustning du kan tänkas behöva. Kyl/frys (2014). Integrerad varmluftsugn, kombiugn och diskmaskin, spis med glashäll och nyinsatt fläkt. Allt från 2016. I köket finns även plats för matbord där du kan avnjuta middagar tillsammans med goda vänner samtidigt som ni blickar ut mot Ölandsbron genom fönstret.

Bredvid köket ligger det helkaklade BADRUMMET i vita och ljusgråa toner. Duschhörna med vikbara glasväggar för att kunna erbjuda rymligare golvyta. WC, tvättställ, handdukstork och badrumsskåp.

Stiger du ut i hallen igen så når du SOVRUMMET till höger. Vita väggar med en mörkblå och behaglig fondvägg. Här finns plats för dubbelsäng samt byråer/garderober för förvaring. På golvet ligger parkettmönstrat laminatgolv.

Genom två tjusiga pardörrar tar du dig vidare in till det mycket rymliga VARDAGSRUMMET med vacker fiskbensparkett. Här möts du av ett härligt ljusinsläpp från 3 stora fönster och en fantastisk utsikt över takåsar, Ölandsbron och gamla vattentornet. I vardagsrummet får du plats både med soffgrupp och matsalsmöbel då det finns gott om möbleringsmöjligheter. Härifrån når du dessutom den mysiga BALKONGEN där du kan njuta av morgon- och förmiddagssolen i kombination med den fina utsikten.

När du istället känner för att ta vara på eftermiddags- och kvällssolen finns möjligheten att ta en halvtrappa ner till den gemensamma balkongen som vetter mot innergården i västerläge.

Energideklaration

Energiprestanda 158 kWh/m² år.

Driftskostnad

Summa 300 kr

Driftkostnaderna är uppskattade.

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Internet: Bredband finns - fiber via Bredbandsbolaget.

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 1402 i Brf Framsta 8, Kalmar.
  • Pris 1 790 000 kr.
  • Månadsavgift 2 583 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten. Kabel-TV (analogt grundutbud)
  • Andel i föreningen är 2.09771%.
  • Andel av årsavgift är 2.09771%.
  • Bostadsrätten är pantsatt

Bostadsrättsförening

  • Brf Framsta 8
  • 31 lägenheter
  • 4 lokaler

Allmänt om föreningen

Byggår 1936

Ombildning 2012

Föreningens ekonomi

För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Lena Bobin Ericson 0730215183 Inga planerade/beslutade förändringar av månadsavgiften.

Övriga byggnader

Det finns källarförråd, vindsförråd, övernattningslägenhet (150 kr/natt) och 2 st tvättstugor, allt bekvämt i huset! Närmsta tvättstuga finns endast en trappa upp. I föreningen finns gym.

Bilplats

Boendeparkering (200kr/mån) utmed Smålandsgatan och Unionsgatan.

Nästa visning

Måndag 21 augusti Ring eller maila för tidsbokning!
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1402
Våningsplan:
Våningsplan 5 av 5. Hiss finns.
Adress:
Smålandsgatan 1B
Område:
Centralt
Boarea:
55 kvm
Antal rum:
2 rum och kök, varav 1 sovrum.
Byggår:
1936
Pris:
1 790 000 kr
Månadavgift:
2 583 kr/mån. I avgiften ingår värme, vatten, Kabel-TV (analogt grundutbud).

Ovanligt tveksam till när det är dags att sälja?

Välj vår kostnadsfria tjänst I startblocken så hjälper vi dig att förbereda allt inför en försäljning. Det gör dig helt redo den dag du bestämmer dig för att ta nästa steg.

Utsikt från köksfönster
Se skalenlig planlösning under "Dokument"
Gemensam balkong
Soluppgång över takåsarna
HitCounter