Centralt Erik Dahlbergs väg 19

Nu finns möjligheten att förvärva en stilren trerummare på Erik Dahlbergs väg 19 med inglasat uterum och tillhörande uteplats i soligt söderläge. Bra disponerad med två helkaklade badrum varav ett med tvättdel, välutrustat kök, vardagsrum med utgång till stor uteplats samt två sovrum. Lägenheten är genomgående ljus och härlig. Bekvämligheter i huset såsom hiss, garage, källarförråd, cykelförråd och övernattningslägenhet. Centralt läge med promenadavstånd till Kvarnholmen, köpcentrum, universitetet, kommunikationer, natur och bad.

I startblocken
En bostad I startblocken är förberedd för försäljning. Är du intresserad av bostaden redan nu, kontakta ansvarig mäklare. Läs mer om tjänsten

Planlösning

Stig på innanför dörren och välkomnas av en ljus och rymlig HALL som ligger i vinkel. Här placerar du fötterna på ett snyggt ekparkettgolv som sedan löper enhetligt genom bostadens samtliga rum. I hallen hittar du en garderob och ett städskåp, samt plats för avhängning av ytterkläder.

Direkt till höger ligger lägenhetens stora DUSCHRUM som pryds av vitt kakel på väggarna och ljusgrått klinkers på golvet. I taket sitter infällda spotlights, och golvet bjuder på behaglig golvvärme. Duschhörna med vikbara glasväggar, handdukstork, tvättställ och wc. Här finns dessutom en tvättdel med tvättmaskin och torktumlare under arbetsbänk med överskåp.

I hallen hittar du även ett mindre DUSCHRUM/GÄSTTOALETT som är helkaklat med grått golv och vita väggar. Duschrummet är utrustat med tvättställ, wc och dusch med vikbara glasväggar.

Fortsätter du vidare in i lägenheten så når du köket och vardagsrummet som ligger i öppen planlösning till varandra. Snyggt och stilrent KÖK med vita skåpsluckor och vitt kakel. Under skåpen sitter spotlights som ger ett behagligt ljus. Här finns gott om förvaring och köket är välutrustat med hel kyl och frys, varmluftsugn, mikro, induktionshäll, samt integrerad diskmaskin. I anslutning till köket och vardagsrummet ligger dessutom en naturlig MATPLATS som gör plats för ett större matbord, 6-8 personer.

VARDAGSRUMMET bjuder på härligt ljusinsläpp från två väderstreck och här finns det gott om plats för soffgrupp, TV och hyllor. Från rummet tar du dig vidare till ett väl tilltaget och inglasat uterum. Via uterummet når du dessutom en tillhörande uteplats där du kan sitta och njuta av solen i det perfekta söderläget!

Bostaden erbjuder två SOVRUM, ett lite mindre vid köket/matplatsen och ett större som ligger in mot föreningens innergård. I båda sovrummen finns det gott om garderober och förvaring.

Uteplats

Stort inglasat uterum med tillhörande uteplats i soligt söderläge.

Uppvärmning och el

Uppvärmning: Fjärrvärme

Driftskostnad

Driftkostnad per månad cirka 300 kr för vatten och hushållsel samt cirka 150 kr för försäkring. Varje lägenhet har separat mätare av såväl kall- som varmvatten och debiteras efter förbrukning.

TV- och internetanslutning

TV: Ansluten till kabelnät. Leverantör: Telia. Internet: Fiberbredband. Leverantör: Telia.

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 2103 i Brf Aspelyckan, Kalmar.
  • Månadsavgift 3 791 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, . bredband
  • 212 kr/mån i obligatoriskt tillägg för TV och bredband.
  • Andel i föreningen är 2.3723%.
  • Andel av årsavgift är 2.3723%.
  • Bostadsrätten är inte pantsatt

Bostadsrättsförening

  • Brf Aspelyckan
  • 43 lägenheter
  • 1 lokaler

Övriga byggnader

Det finns cykelförråd och källarförråd.

Bilplats

Föreningen tillhör gemensamhetsanläggning där garageplatser hyrs av bostadsrättsföreningen. Separat kö tillämpas. (780 kr/mån).

Nästa visning

Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 2103
Våningsplan:
Bottenvåning. Våningsplan 1 av 5. Bottenvåning. Hiss finns.
Adress:
Erik Dahlbergs väg 19
Område:
Centralt
Boarea:
82 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum och kök, varav 2 sovrum.
Uteplats:

Stort inglasat uterum med tillhörande uteplats i soligt söderläge.

Byggår:
2014
Månadavgift:
3 791 kr/mån. I avgiften ingår kabeltv, värme, , bredband.

Ovanligt tveksam till när det är dags att sälja?

Välj vår kostnadsfria tjänst I startblocken så hjälper vi dig att förbereda allt inför en försäljning. Det gör dig helt redo den dag du bestämmer dig för att ta nästa steg.

Se skalenlig planlösning under "Dokument"
HitCounter