Lindö Fogdegatan 5A

Att läge, läge och läge är högt prioriterat känner vi alla till. Tur att denna trivsamma tvårummare gör sig fin på populära Lindö! På Lindö bor du oförskämt nära city, utan att bo "mitt i smeten". Natur och vatten blir dina närmsta grannar.

Fogdegatan 5A är en bostad med kvadratmeterna på de rätta ställena! 47 välplanerade kvadratmeter som under 2016/2017 renoverats och förfinats. Noggrant utvalda material såsom mörkt parkettgolv från Kährs och påkostade vitvaror. Läckert kök i tidlös och modern design. Greppfria luckor och generöst med förvarings- och arbetsytor. Ett platsbyggt frukostbord ger plats för två och lämnar svängrum åt kocken! Badrummet är helkaklat och har blivit uppgraderat med ny tvättmaskin och torktumlare. Samtliga väggar och tak har fräschats upp. Förvänta dig en ljus bostad med fönster på två håll. Balkongen är placerad med förmån för eftermiddags- och kvällssolen.

Bo tryggt och centralt med närhet till universitet, gym, stormarknad och strövområden. Möjlighet till snabbt tillträde!
1 275 000 kr

Planlösning

Lagom högt upp i huset, på våning två, hittar vi denna citypärla! Hallen hälsar dig välkommen in. Fötterna placeras på lättstädat klinkergolv som löper vidare ut till en påkostad, mörk parkett från Kährs. Samma parkettgolvgolv återfinns i kök och sovrum. På ena väggen pryder fin tapet med diskret mönster. Gott om förvaring i tre garderober. I taket lyser infällda spotlights.

Från hallen når vi köket. Helrenoverat med hög klass i såväl utförande som stil. Vit skåpinredning med ljus bänkskiva och grått stänkskydd. Diskmaskinen är integrerad och fläkten är specialbeställd. Utöver nyss nämnda finns här kyl/frys, inbyggd ugn och mikro samt häll. Allt är nytt och i rostfritt utförande. Helt klart ett kök för den kräsne, skicklige eller nyfikne kocken! Det platsbyggda frukostbordet bidrar med extra avlastningsyta, utan att ta onödig plats. I taket finns infällda spotlights.

Vägg i vägg med köket hittar vi sovrummet. Generös golvyta med plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Förvaring i tre garderober.

Nästa rum att utforska är vardagsrummet. Fint parkettgolv och vitmålade väggar. Rummet är tilltaget och ger plats för såväl sällskapsytor som matmöblemang. Stort fönsterparti släpper in rikligt med ljusinsläpp. Från vardagsrummet når vi balkongen i uppskattat västerläge. Slå upp dörren och låt balkong och vardagsrum tillsammans bli ett!

Badrummet ligger i anslutning till hallen. Helkaklat i neutrala färger. Här finns kommod (2017), spegelskåp med ljusramp, dusch och toalett. Lyxigt och bekvämt med en alldeles egen tvättmaskin (2016) och torktumlare (2016).

Energideklaration

Energideklaration utförd.
Energiprestanda: 136 kWh/m² år.

Uteplats

Balkong i västerläge. Eftermiddags- och kvällssol.Mellan husen, på föreningens innergårdar med gräsmatta finns möjlighet att grilla, spela kubb eller bara ta ut en filt och koppla av.

Renoveringar

Kök 2016/2017
Nya vitvaror
Parkettgolv från Kährs
Spotlights

Hall 2017
Nytapetserat
Garderobsdörrar från Marbodal
Spotlights
Parkettgolv från Kährs

Sovrum 2016
Parkettgolv från Kährs
Nymålat

Vardagsrum 2017
Nymålat

Badrum 2016/2017
Tvättmaskin
Torktumlare
Kommod

Driftskostnad

Försäkring
90 kr
Hushållsel
250 kr
Summa
340 kr

TV- och internetanslutning

TV: Bredband. Leverantör: Bredbandsbolaget Internet: Bredband. Leverantör: Telia eller Bredbandsbolaget

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 28 i Riksbyggen Kalmarhus 4, Kalmar.
  • Pris 1 275 000 kr.
  • Månadsavgift 3 321 kr/mån.
  • Andel i föreningen är 0.55379%.
  • Andel av årsavgift är 2.55166%.
  • Bostadsrätten är pantsatt

Bostadsrättsförening

  • Riksbyggen Kalmarhus 4
  • 36 lägenheter
  • 1 lokaler

Allmänt om föreningen

Byggår 1946
Totalrenovering 1987

Mark

Föreningen äger marken.

Övriga byggnader

Det finns cykelförråd, källarförråd, samlingslokal och ett stort vindsförråd finns i huset. Tvättstugan hittar du i grannfastigheten. Det finns övernattningslägenhet att hyra.

Nästa visning

Torsdag 25 januari Ring eller maila för tidsbokning! Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 28
Våningsplan:
Våningsplan 2 av 3. Hiss finns ej.
Adress:
Fogdegatan 5A
Område:
Lindö
Boarea:
47.5 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum.
Uteplats:

Balkong i västerläge. Eftermiddags- och kvällssol.Mellan husen, på föreningens innergårdar med gräsmatta finns möjlighet att grilla, spela kubb eller bara ta ut en filt och koppla av.

Byggår:
1946
Pris:
1 275 000 kr
Månadavgift:
3 321 kr/mån.

Ovanligt tveksam till när det är dags att sälja?

Välj vår kostnadsfria tjänst I startblocken så hjälper vi dig att förbereda allt inför en försäljning. Det gör dig helt redo den dag du bestämmer dig för att ta nästa steg.

Se skalenlig planritning under "Dokument"
HitCounter