Centralt Erik Dahlbergs väg 29

Välkommen till Erik Dahlbergs väg 29 - ett högkvalitativt boende med det rätta läget! Byggår 2017 innebär för dig ett så gott som nytt hem. Noggrant utvalda detaljer och tillval har resulterat i vad jag kallar perfektion. Här bor du på höga höjder och njuter av fint ljusinsläpp och bedårande utsikt över stora delar av Kalmar. Ett gavelläge är högt uppskattat, det är sen gammalt. Ett gavelläge på våning fem, det är oslagbart! Här finns inget som skymmer eller stör - på tre håll!

Interiört blir du bortskämd med allt det där du alltid önskat... och lite därtill. Köket är välutrustat och ligger med en delvis öppen planlösning till vardagsrum. Badrummet är helkaklat med golvvärme, tvättmaskin och torktumlare. Den södervända och tilltagna balkongen kommer du älska.

Från Erik Dahlbergs väg är det endast några minuters promenad in till Kvarnholmen med shopping, caféer och restauranger. Natursköna Lindö ligger några hundra meter bort och det är gångavstånd till köpcentret Giraffen med matbutiker. Universitet når du på fem snabba med cykel.

Låg månadsavgift på cirka 2 213 kr. I nyss nämnda ingår värme, kabel-tv, bredband och telefoni. Bekvämligheter i huset såsom hiss, garage och övernattningslägenhet.
1 990 000 kr

Planlösning

Här väljer du själv om du vill ta trapporna upp eller varför inte hissen, den tar dig direkt från markplan. Jag väntar på våning fem bland trädtoppar och takåsar. Entrébalkongen hälsar dig varmt välkommen upp till högre höjder. Bostaden är välplacerad på hörnan. En fördel på många sätt. Du slipper onödigt spring, besvärande insyn från grannar och du berikas med ljusinsläpp från tre väderstreck.

Säkerhetsdörren låses upp och hallen hälsar dig varmt välkommen in. Avhängningsmöjligheter finns i direkt anslutning till entrén och lite längre in finns två garderober att fylla. På golvet vilar ljust parkettgolv i ask - riktigt läckert! Golvet löper enhetligt vidare i hela bostaden, tillika de vitmålade väggarna. Smakfullt, neutralt och tidlöst!

Hallen leder oss rakt in till hemmets sociala delar. Vardagsrummet ligger med en delvis öppen planlösning mot kök. Rummet är välplanerat med plats för soffa, elektronik, hylla och ditt allra bästa sällskap!

Hemmets sanna pärla är helt klart köket. Hemtrevligt och trivsamt! Här har inget lämnats åt slumpen. Profilerade luckor med inslag av fina vitrinluckor. Vitt kakel, generöst med belysning och vitvaror i rostfritt, är några av många attribut som fulländar köket. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys side-by-side, varmluftsugn, induktionshäll, mikro och fläkt. Diskmaskinen är snyggt integrerad.

Tillbaka i hallen hittar vi sovrummet till vänster. Här har säljaren tänkt till en extra gång. Istället för en vanlig dörr har man istället valt en praktisk skjutdörr. Varför? Enkelt - för att slippa onödig döyta och frigöra mer golvyta. Här får du med enkelhet plats med dubbelsäng och tillhörande nattduksbord. Du skulle också kunna snåla lite på sovplatsen och ge utrymme för ett skrivbord. Förvaringen är något du inte behöver oroa dig för. Längs med ena väggen löper flertalet garderober. Snyggt placerade bakom skjutdörrar (ett aktivt, platsbesparande tillval som nuvarande ägare gjort). Invändigt finns dessutom påkostad inredning. Alltifrån hyllor, klädstänger och korgar.

Badrummet är en tiopoängare! Helkaklat med breda vita kakelplattor på väggar och grått klinkergolv. Golvvärmen är behaglig och uppskattad. Här finns kommod i större storlek, spegelskåp med belysning, toalett, takdusch med platsbesparande glasdörrar och handdukstork. Tvättmaskin och torktumlare är smart placerade under arbetsbänk. Ovan arbetsbänken finns belysning och förvaringsskåp.

Uteplats

Ett perfekt hörnläge innebär för dig en entrébalkong fri från förbipasserande grannar och onödigt spring. Du blir dessutom bortskämt med våningens största uteplats. Loungemöbler, solstolar, planteringar och lite därtill får med enkelhet plats.Solsäkert söderläge med en fantastisk utsikt över Kalmar - inte illa!

Driftskostnad

Försäkring
150 kr
Vatten/avlopp
300 kr
Hushållsel
200 kr
Summa
650 kr

TV- och internetanslutning

TV: TV via Telia (fiber), kanalpaket Lagom (ca 24 kanaler) Internet: Fiberbredband. Leverantör Telia.

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 1401/6501 i Brf Nyckeln, Kalmar.
  • Pris 1 990 000 kr.
  • Månadsavgift 2 213 kr/mån.
  • Andel i föreningen är 2.10332%.
  • Andel av årsavgift är 2.10339%.
  • Bostadsrätten är pantsatt

Bostadsrättsförening

  • Brf Nyckeln
  • 55 lägenheter
  • 1 lokaler

Allmänt om föreningen

Inflyttning i föreningen skedde 2017.

Mark

Föreningen äger inte marken.

Övriga byggnader

Till lägenheten hör ett förråd. I föreningen finns en gästlägenhet att tillgå. På gården finns cykelförråd.

Nästa visning

Lördag 27 januari Ring eller maila för tidsbokning! Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 1401/6501
Våningsplan:
Våningsplan 5 av 7. Hiss finns.
Adress:
Erik Dahlbergs väg 29
Område:
Centralt
Boarea:
51 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
2 rum, varav 1 sovrum.
Uteplats:

Ett perfekt hörnläge innebär för dig en entrébalkong fri från förbipasserande grannar och onödigt spring. Du blir dessutom bortskämt med våningens största uteplats. Loungemöbler, solstolar, planteringar och lite därtill får med enkelhet plats.Solsäkert söderläge med en fantastisk utsikt över Kalmar - inte illa!

Byggår:
2017
Pris:
1 990 000 kr
Månadavgift:
2 213 kr/mån.

Ovanligt tveksam till när det är dags att sälja?

Välj vår kostnadsfria tjänst I startblocken så hjälper vi dig att förbereda allt inför en försäljning. Det gör dig helt redo den dag du bestämmer dig för att ta nästa steg.

Se skalenlig planritning under "Dokument"
HitCounter