Norra Hamnplan 5 B

På Norra Hamnplan 5B, i praktiskt bostadsrättsradhus i två plan, bor du med en spektakulär panoramavy och med havets skådespel i blickfånget. Välkommen att bosätta dig på första parkett med havet som granne. Småbåtshamnen, Ölandsbrons siluett och vårt vackra Kalmarsund - allt utanför ditt fönster. Låt blicken vandra om njut av lugnet från vågornas kluckande och havets brus. Upplev den enorma frihetskänslan med öppna vyer som ständigt förändras efter vädrets makter. Tre uteplatser varav den ena är utformad som en egen trädgård. På altanen och den stora balkongen njuter du av kvällssolen.

Bostaden disponerar ca 103 kvm med kök från Ballingslöv, två helkaklade badrum och ett sällskapsrum med slående utblickar över Kalmarsund och utgång till tilltagen uteplats. På övre plan hittar du två välplanerade sovrum. Genomgående för bostaden är härligt ljusinsläpp, nya ytskikt och påtaglig rymd.

Du bor med direkt närhet till badplats, brygga, service och Färjestadens centrum. Boendekvalitet utöver det vanliga och ett boende som passar flera olika familjekonstellationer. Bo bra i stabil förening till låg månadsavgift. I avgiften om 3 624 kr ingår kabel-tv och fiberbredband.
2 295 000 kr

Planlösning

Det är verkligen en speciell, fin och lugn känsla som du möts av när du kommer till området vid Norra Hamnplan. Med ett helt fantastiskt läge, intill Kalmarsund och Färjestadens båthamn hittar vi detta bostadsrättsradhus.

Vi öppnar upp grinden som välkomnar oss in till bostadens egna lilla trädgård. Här finns gott om plats för sittmöblemang och planteringar.

Stig in! Hallen är ljus och välkomnande. Här finns plats för avhängning av ytterkläder och skor. Fötterna placeras på slitstarkt klinkergolv med underliggande golvvärme. Vidare löper ett ekparkettgolv på hela entréplan. Genomgående för bostaden är uppfräschade ytskikt. I anslutning till hallen ligger ett förråd med behållare för centraldammsugare.

Köket ligger till höger om hallen. Villakänslan gör sig påmind med trädgården precis utanför fönstret. Skåpinredning i vitt från Ballingslöv med goda förvarings- och arbetsytor. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, spishäll, inbyggd varmluftsugn, fläkt, inbyggd micro samt diskmaskin. Köket är rymligt och ger plats för ett matmöblemang.

Det helkaklade badrummet på entréplan är fräscht och tilltaget. Här finns dusch med platsbesparande vikväggar, toalett, handdukstork och tvättställ med underliggande förvaring. Infällda spotlights och behaglig golvvärme. Egen tvättmaskin och torktumlare - vardagslivets räddning!

Rakt fram öppet från hallen ligger ett trivsamt sällskapsrum i bra storlek. Här får du den första av många utblickar över det skimrande vattnet. Vyn över Ölandsbron är pricken över i:et! Addera soffgrupp och ditt allra bästa sällskap för att njuta av havets skådespel från första parkett. Från sällskapsrummet når vi altanen, välplacerad under tak med härlig kvällssol.

En trappa i ek leder oss upp till övervåningen. Wow, var mitt första ord! Vad blir ditt? Här samsas många kvadratmeter om uppmärksamheten. Visst upplevs det väldigt stort? Det kan bero på att nuvarande ägare valt att slå ut väggen som tidigare avskärmade till ett mindre sovrum för att istället skapa stora, öppna ytor. En förbättring som resulterat i enastående ljusinsläpp. Behöver du ytterligare ett sovrum? Ingen fara. Att återskapa rummet klarar du även om du är född med tummen mitt i hand. Utsikten är, som tidigare nämnt, helt magisk! Tänk att få vakna till denna utsikt varje dag!

Till höger från trappan ligger ännu ett sovrum med plats för dubbelsäng, nattduksbord och mindre kontor. Förvaring i världsklass bakom skjutgarderober och fyra platsbyggda garderober.

Från ovanvåningens hall når vi badrum nummer två. Helkaklat i neutrala färger. Badrummet är utrustat med duschvägg i glas, underskåp på handfatet och handdukstork. Om så önskas, finns här plats för badkar. Behagligt med golvvärme.

Energideklaration

Energideklaration utförd.
Energiprestanda: 68 kWh/m² år.

Uteplats

Från de två uteplatser som vetter mot husets baksida imponeras du av en magisk utsikt över Kalmarsund, Ölandsbron och småbåtshamnen. I markplan har du altanen och på övre plan finns den tilltagna balkongen på närmare 12 kvm!

På husets framsida finns den mysiga trädgården.

Driftskostnad

Ca 500 kr/månad hushållsel, ca 900 kr/månad för värme och V/A. (Beräkning gjord för en småbarnsfamilj)

Hemförsäkring tillkommer med ca 100 kr i månaden.

TV- och internetanslutning

TV: Grundutbudet för tv ingår i månadsavgiften. Leverantör Telia.
Internet: I avgiften ingår fiberbredband från Telia.

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer B6 i Hamnpiren i Färjestaden, Mörbylånga.
  • Pris 2 295 000 kr.
  • Månadsavgift 3 624 kr/mån.
  • I avgiften ingår fiberbredband och kabel-tv.
  • Andel i föreningen är 4.8311%.
  • Bostadsrätten är pantsatt

Bostadsrättsförening

Namn
Hamnpiren i Färjestaden
Parkering
Garageplats går att hyra för 300 kr/mån.
Mark
Föreningen äger marken.
Allmänt om föreningen
Byggår 2007

Övriga byggnader

Det finns garage och förråd. Förråd ingår i månadsavgiften.

Nästa visning

Söndag 25 mars Kontakta mäklaren för visning Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr B6
Våningsplan:
Radhus i två plan. Hiss finns ej.
Adress:
Norra Hamnplan 5 B
Område:
Färjestaden
Boarea:
103 kvm. Areauppgifter enligt säljaren och bostadsrättsföreningen
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum.
Uteplats:
Från de två uteplatser som vetter mot husets baksida imponeras du av en magisk utsikt över Kalmarsund, Ölandsbron och småbåtshamnen. I markplan har du altanen och på övre plan finns den tilltagna balkongen på närmare 12 kvm!

På husets framsida finns den mysiga trädgården.

Byggår:
2007
Pris:
2 295 000 kr
Månadavgift:
3 624 kr/mån. I avgiften ingår fiberbredband och kabel-tv.

Ovanligt tveksam till när det är dags att sälja?

Välj vår kostnadsfria tjänst I startblocken så hjälper vi dig att förbereda allt inför en försäljning. Det gör dig helt redo den dag du bestämmer dig för att ta nästa steg.

Sommarbild
Sommarbild
Sommarbild
Sommarbild
Sommarbild
Sommarbild
Sommarbild
Sommarbild
Sommarbild
Sommarbild
Se skalenlig planritning under "Dokument"
Se skalenlig planritning under "Dokument"
HitCounter