Frejagatan 4 A

I Kalmars mest eftertraktade bostadskvarter hittar du ett välplanerat och genomgående tilltalande hem som präglas av sekelskiftets oslagbara charm. Vackra attribut och lyxig inredning, som taget ur ett inredningsmagasin. En ljus hörntrea som bjuder på pampiga fönsterpartier, rundade hörn och charm i överflöd. Förvänta dig snövita snickerier, tidstypiska stuckaturer, ståtliga pardörrar, fiskbensparkett och imponerande takhöjd, allt i toppskick!

Modernt kök från Marbodal med påkostade vitvaror och vy över rogivande innergård. Generöst vardagsrum som kännetecknas av klassisk sekelskiftescharm med ljusinsläpp från fönster på två håll och eldstad med keddyinsats.

Ett imponerade ljusflöde, social planlösning och belägen i vacker fastighet anno 1903 som andas så mycket historia, stil och en viss mystik gör detta hem till en ren dröm!
2 490 000 kr

Planlösning

Bremerlyckan bjuder på slående fastigheter till höger och vänster. Vi öppnar den ståtliga porten på Frejagatan 4A. Entrén är pampig och speglar det som den dekorerade fasaden bygger upp i såväl förväntan som skönhet. Schackrutiga golv och breda trappor.

Med ett ljust och fritt läge allra högst upp i huset bor du helt ensam på ditt plan. Stig in! Jag förstår att det är mycket att ta in. Den påtagliga rymd, imponerande takhöjd och det smakfulla färgvalet är genomgående för hemmet. På golvet vilar vacker fiskbensparkett som löper vidare genom bostadens samtliga sällskapsrum. I direkt anslutning till entrén finns goda avhängningsmöjligheter för ytterkläder och skor samt förvaring bakom snygg skjutgarderob. Hallen är möblerbar.

Från hallen tar du klivet in i ett pampigt matrum som ligger i fil med det fantastiska, rundande sällskapsrummet. Rummets generösa golvyta möjliggör flertalet möbleringar men med sin direkta närhet till kök, blir det naturligt som sällskaps- och matrum. Bjud in familj, vänner, bekanta som obekanta - här finns plats för alla.

Köket bjuder på smakfull interiör med skåpinredning från Marbodal. Påkostat och funktionellt med förvaring i världsklass. Infällda spotlights samt ledbelysning med dimmerfunktion. Den maskinella utrustningen består av induktionshäll, fristående kyl/frys, integrerad diskmaskin, inbyggd ång-/varmluftsugn, inbyggd micro och fläkt. På golvet vilar parkettgolv. Stort fönsterparti bidrar med härligt ljusinsläpp.

Från köket, via matrummet, når vi sällskapsrummet som ligger på en rundad hörna. Flertalet tidstypiska sekelskiftesfönster skänker rummet ett otroligt ljus samtidigt som grannfastigheten, lika vacker som den vi befinner oss i, fångar vår uppmärksamhet. Stuckatur, väl tilltagen takhöjd och vacker fiskbensparkett låter rummet komma till sin fulla rätt. Under årets kallare dagar njuter du av en vacker, öppen spis med keddyinsats.

I sängkammaren löper vitlaserat parkettgolv. Detta sovrum har precis allt man önskar sig. Harmonisk färgsättning, behagligt ljusinsläpp och gott om plats för dubbelsäng och nattduksbord. Förvaring i garderober med skjutdörrar löper längs med ena kortsida.

Badrummet är utrustat med dubbla tvättställ med underliggande kommod, dusch med vikbara dörrar och toalett. Stort plus med egen tvättmaskin och torktumlare!

Energideklaration

Energideklaration utförd.
Energiprestanda: 112 kWh/m² år.

Uteplats

Gemensam innergård på baksidan av huset. Planteringar, gräsyta och en pergola.

Renoveringar

2017 Nymålat i sovrum

Driftskostnad

Driftkostnad per månad, cirka 300 kr för hushållsel samt cirka 150 kr för hemförsäkring

Ekonomi, månadsavgift

  • Lägenhetsnummer 4 i Brf Häggen 7, Kalmar.
  • Pris 2 490 000 kr.
  • Månadsavgift 4 344 kr/mån.
  • I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 264 kr/mån för fiberbredband/TV/telefoni.
  • Andel i föreningen är 3.72037%.
  • Andel av årsavgift är 3.72347%.
  • Bostadsrätten är pantsatt

Bostadsrättsförening

Namn
Brf Häggen 7
Antal lägenheter
24 lägenheter
Föreningens ekonomi
För vidare information gällande föreningen och dess ekonomi vänligen kontakta Skötselbolaget. Be mäklaren om kontaktuppgifter.
Hemsida http://haggen7.bostadsratterna.se/
Mark
Föreningen äger inte marken.
Allmänt om föreningen
Byggår 1903

Ombildad 2008

2009 Fönsterrenovering
2010 Byte av radiatorventiler
2010 Byte av ytterdörrar
2011 Installation av värmekabel i hängrännor
2012 Tak och fasadrenovering
2013 Avfuktning i källare
2014 Byte av belysning i källaren
2014 Målninf av sockel på byggnader
2015 byttes samtliga lägenhetsdörrar till säkerthetsdörrar, samt installation av postboxar i trapphusen.

Föreningens hemsida: www.sbc.se/haggen7 och http://haggen7.bostadsratterna.se/

Övriga byggnader

Det finns cykelförråd, källarförråd och tvättstuga samt gemensam pergola med grillmöjligheter på baksidan.

Nästa visning

Kontakta mäklaren för visning Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Bostadsrättslägenhet, lghnr 4
Våningsplan:
Våningsplan 4 av 4. Hiss finns ej.
Adress:
Frejagatan 4 A
Område:
Bremerlyckan
Boarea:
84 kvm. Areauppgifter enligt föreningens förvaltare
Antal rum:
3 rum, varav 2 sovrum.
Uteplats:
Gemensam innergård på baksidan av huset. Planteringar, gräsyta och en pergola.
Byggår:
1903
Pris:
2 490 000 kr
Månadavgift:
4 344 kr/mån. I avgiften ingår värme och vatten. Till avgiften tillkommer ett obligatoriskt tillägg om 264 kr/mån för fiberbredband/TV/telefoni.

Ovanligt tveksam till när det är dags att sälja?

Välj vår kostnadsfria tjänst I startblocken så hjälper vi dig att förbereda allt inför en försäljning. Det gör dig helt redo den dag du bestämmer dig för att ta nästa steg.

HitCounter