Dunö Garnholmsvägen 6

Ljus och fin interiör med härliga utblickar mot havet. Underbart läge invid Kalmarsund och grönområde.Vinterisolerat uterum i söderläge, mot havssidan, som byggdes 2011.
Ett tillfälle för dig som söker något utöver det vanliga.
4 890 000 kr

Planlösning

Vi kör lugna Garnholmsvägen ner mot havet. Här med ett härligt och fritt läge jämte ängen och med havet i blickfånget, ligger detta spännande, arkitektritade (M. Dahlström), hus.

Vi kommer in i den stora och nybyggda hallen med golvvärme som genast ger oss en överblick över den ljusa planlösningen.

Till vänster ligger det perfekta barn/tonårsrummet. Ljus interiör, delat i en sovdel och en del med plats för myssoffan eller arbetsplats. Dessutom finns ett sovloft vilket kan frigöra än mer yta nere.

I anslutning till detta rum, och hallen, ligger en nyrenoverad gästtoalett med klinker på golv och kaklade väggar. Här finns också en duschhörna. Riktigt snyggt!

I anslutning till hallen finns också tvättstugan. Bra arbetsytor och en maskinell utrustning bestående av tvättmaskin -11 och torktumlare -11. Här finns också ytjordvärmeanläggningen (-05) . Groventré mot garaget, med goda förrådsmöjligheter.

Vardagsrummet har ett härligt ljus och bjuder ett antal olika möbleringslösningar. På golvet ligger asktilja och det finns dessutom en braskamin som höjer trivselfaktorn ytterligare. Unik väggmålning signerad Kalmarkonstnären Jens Kontradsson pryder ena väggen. Designad trappa leder upp till plan två.

Köket är en ljus och härlig enhet. Matplats för 5-6 personer. Inredningen är ett gediget Mobalpakök i ek. Den maskinella utrustningen består av kyl/frys, inbyggd ugn och induktionshäll, fläkt, samt diskmaskin. All maskinell utrsutning är från 2009.
Från köket finns utgång till den härliga vinterträdgården. Ett isolerat uterum, med golvvärme, i söderläge. Skjutbara isolerglas (dubbelglas). Nybyggt 2011.

När vi kommer upp till övre plan möter oss ett fantastiskt ljus från havssidan. Först har vi allrummet som har en bedårande utsikt mot Kalmarsund och de fina omgivningarna. Rummet har dessutom öppet i nock ända från bottenvåningen. Här finns en invändig balkong, massiv askparkett och utgång till riktigt stor balkong med spabad mot havssidan.

Sängkammare med trevlig interiör och utsikt mot Kalmarsund, askparkettgolv. Aircondition.

Ytterligare två "barnsovrum" med askparkettgolv, ett av rummen har havsutsikt.

Badrummet är mycket fräscht och smakfullt i sitt utförande. Klinkergolv med golvvärme, kaklade väggar, dusch bakom glasbetongvägg, infällda belysningar, bastu samt en inredning (Ballingslöv) i ek - mycket snyggt.

Huset har en mycket tilltalande planlösning med härliga utblickar mot Kalmarsund.

Byggnadssätt

Grund:
Betong
Stomme:
Trä
Bjälklag:
Trä
Fasad:
Stående träpanel
Takbeklädnad:
Betongpannor
Fönster:
Isolerglasfönster
Ventilation:
Mekanisk ventilation
Vatten/avlopp:
Kommunalt vatten, kommunalt avlopp.
Uppvärmningssystem:
Ytjordvärme insatt 2005, vedkamin i vardagsrum.

Renoveringar

Interiörrenoverat 2014

Uppvärmning och el

Uppvärmning: Ytjordvärme insatt 2005, vedkamin i vardagsrum.

Ekonomi

Taxeringsvärde är 2 970 000 kr (fastställt avseende år 2015) varav byggnadsvärde 1 887 000 kr. Typkod 220, Småhusenhet, bebyggd, värdeår 1995.

TV- och internetanslutning

TV: TV-antenn och egen parabol.

Bilplats

Isolerat garage sammanbyggt med bostaden. Fjärrstyrd port. Stenlagd uppfart med plats för 4 bilar.

Övriga byggnader

Stort inrett förråd om 18 kvm. Fin lekstuga.

Servitut/ planbestämmelser

Servitut: Rättigheter-förmån: Kalmar Dunö GA:1, Kalmar Dunö GA:2
Planbestämmelser: Byggnadsplan (1985-06-20) , Ändring av detaljplan (1993-05-27)

Nästa visning

Söndag 28 januari Ring för tidsbokning, 0480-420200 Kontakta mäklaren för visning Kontakta mäklaren för visning
Typ:
Friliggande villa
Byggnadstyp:
1 ½ plan
Upplåtelseform:
Friköpt
Fast.beteckning:
Dunö 1:146
Adress:
Garnholmsvägen 6
Område:
Dunö
Boarea:
180 kvm. Areauppgifter enligt säljaren
Antal rum:
6 rum, varav 4 sovrum.
Tomt:
Havsutsikt, hörntomt och trädgårdstomt
Byggår:
1990
Pris:
4 890 000 kr
Taxeringsvärde:
2 970 000 kr

Ovanligt tveksam till när det är dags att sälja?

Välj vår kostnadsfria tjänst I startblocken så hjälper vi dig att förbereda allt inför en försäljning. Det gör dig helt redo den dag du bestämmer dig för att ta nästa steg.

HitCounter