Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Pontuz Löfgren 3.0

2014-03-26

Ibland är det Davidskamp mot Goliat att driva ett eget, privatägt mäkleri i Sverige. Vi slåss mot stora organisationer och starka krafter. Vi kämpar, utvecklar själva, knyter näven i byxfickan och vi ger oss aldrig. Vi tror verkligen på det vi gör och vi vet att det arbete vi utför i Mäklarsverige gör skillnad och uppmärksammas nationellt.

Så i början på förra året satte vår duktiga Mirata ihop en arbetsgrupp med en handfull underbara människor för att jobba fram en ny hemsida. En arbetsgrupp vi handplockat; människor vi tror och litar på. De flesta lokala. Uppdraget var att ge våra kunder en informativ och tilltalande hemsida. En hemsida med lokal förankring, personlig framtoning och dessutom i framkant vad gäller innovation.

Vi ville att allt skulle bli riktigt bra så vi sköt på lanseringen i några veckor. Då händer det som aldrig är roligt, i synnerhet inte efter en så lång projekttid. Två av Sveriges rikstäckande kedjor släpper givetvis sina nya sidor – samtidigt – och det bara någon vecka före vår lansering. Hade vi vetat det hade vi förstås lanserat tidigare. Nu spelar inte det så stor roll – men bara för att.

Med andra ord har dessa riksorganisationer, med ett par hundra kontor var, också suttit och utvecklat. Förmodligen i Stockholm med otroliga resurser och obegränsat med kapital. Idag kommer du som kund kunna se vad vi i lilla Kalmar, på vårt (i sammanhanget) lilla kontor kunnat prestera gentemot dessa mäklardrakar.

Jag vill påstå att Mirata och hennes arbetsgrupp gjort ett bättre jobb än dessa giganter. Vi har återigen visat att vi med stora hjärtan, som verkligen brinner för mäkleri, kan skapa något som slår det mesta. Jag kan med stolthet presentera nya pontuzlofgren.se. Gå in, surfa runt, upptäck och kom gärna med synpunkter – vi vill verkligen veta vad ni tycker.

Tack Mirata, för allt jobb du lagt ner och för det som du och ditt underbara gäng skapat!

Vår nya webbplats är bara ett av flera nya inslag i år. Bland annat kommer våra medarbetare att profileras var sin vecka under året. Det innebär att du kommer att få läsa deras bloggar, följa dem på Instagram och se deras personliga inlägg på Facebook under en arbetsvecka. Det ska bli fantastiskt kul att lyfta fram dessa duktiga och underbara kollegor. Först ut nästa vecka är Åsa.

Helgen var för övrigt lugn. Pappa fyllde 70, uppvaktning undanbads…och vad som sedan hände får stanna i de djupaste Vetlandaskogarna. Men trevligt har det varit och jag ser fram mot att avnjuta presenten tillsammans med mor o far…en present som verkställs om ett par månader.

Njut av våren mina vänner.

Dela denna artikel på Facebook