Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Söndag morgon 06.32

2009-10-28

"Pappa läsa bok" klockan 06.32 är lite i tidigaste laget. Jag var nog lite otydlig mot Fidelie i lördags när jag förklarade det här med vintertid, eftersom hon inte riktigt förstod att timmen vi skulle "vinna i sömn" inte skulle missbrukas. Jag får försöka vara lite tydligare nästa år.

Höstrusket utanför fönstret kändes nästan befriande, så det var inomhus som gällde - läsa, mysa, laga mat. Vi hann dock med att bjuda bort oss på en fika hos goda vänner innan de stora tjejerna återvände i måndags kväll. Och då var senaste dagarnas lugn som bortblåst. Skratt och bubblande av berättelser från hufvudstaden studsade mellan husets väggar - härligt.

I tisdags var det dags för lanseringen av BoKlok. Det var bra drag och en hel del bokningar direkt. Dessutom hade Marcus över femtio familjer som tittade på Trädgården på Tegelviken i lördags, och även där börjar det tecknas avtal nu. Det är fart på grejerna och det är riktigt roligt.

Jag skulle köra ett pass på gymmet med Jesper igår och tydligen skulle vi göra rörlighetstester. Resultatet var väl inte så förvånande - "duktigt stel " var kanske ett passande uttryck. Konsekvensen av detta blev ett nytt pass i morse med en massa nya övningar. De lär ju kännas imorgon och förmodligen kan jag börja med balett efter detta... eller kanske inte.

Tydligen väckte förra bloggen lite irritation. En kollega på en annan byrå tyckte jag passerat gränsen när jag skrev att "de mäklare som blir hängivna en sådan här dag är nog rätt mediokra". Jag ber om ursäkt om jag trampat en del mäklare på tårna, vilket jag tydligen gjort. Jag vänder på det och säger så här istället: De mäklare som jobbar hos oss har för länge sedan passerat det här stadiet när det gäller kundvård. Jag hoppas nu att detta är utrett och att mitt påstående kan höja nivån på fler mäklare - det gynnar hela vår kår!

Imorgon kväll är det dags för en Afterwork då det är näst sista arbetsdagen för en av våra mäklare som ska vara lite föräldraledig. Så nu blir det en annan typ av fullbokade dagar. Byta husvisningar mot lekplatser. Juridikspalter mot innehållsförteckningar på barnmatsburkar. Strategimöten mot sångstunder. Husbesiktningar mot blöjbyten. Ja hopp - lycka till!

Hörs snart!

Dela denna artikel på Facebook