Bloggen

​Olikheter som stärker oss

Skrevs den 24 januari

Har du träffat (eller lyssnat på) Pär Johansson, som mest förknippas med Glada Hudik-teatern? Om inte, så gör det! Men jag återkommer om detta lite senare. När vi nu inleder det nya året har jag förmånen att arbeta med en delvis förnyad grupp av medarbetare efter att vi har släppt av några stycken i närtid, och därmed höjt lägstanivån avsevärt. Hög kompetensnivå, rutin från mängder av bostadsaffärer, strategiskt tänkande med utgångspunkt från utbildning, affärsmässighet, empati, värdegrund – de är ord som snabbt kommer till mig när jag tänker på det här gänget.

​Årskrönika 2022: En ny mäklarmarknad

Skrevs den 17 januari

Jag passerade min femtioandra födelsedag och är fortfarande tjugofem i sinnet. Under året har jag dessutom passerat mitt trettionde år som (fortfarande hungrig) mäklare och mitt tjugoåttonde som egen företagare – fortfarande med klara målbilder. Jag kan också se tillbaka på över tjugo år som marknadsledande. Och det är bara början! Otaliga rekord har slagits genom åren, tusentals affärer har gjorts, mängder av människor har passerat revy, anställda har kommit och gått. Och lite överraskande skulle detta bli året då jag fick fler erfarenheter än vad jag någonsin hade kunnat ana. Välkommen till årskrönikan 2022!

​På villovägar i Europa

Skrevs den 13 december

Då satt jag helt oplanerat på tåget från Kastrup mot Kalmar. Och det här har varit en hemresa från Mallorca som hade stressat till och med den lugnaste filbunke jag känner. Efter fyra fantastiska dagar på Mallorca med 20 timmar tuff – men fantastiskt vacker – mountainbikecykling på tre dagar, härlig fritid med mellandottern Junie, möte med spanska vänner och en kväll i Palma som var en fantastisk julbelysningsupplevelse skulle jag då hem… men det var inte tänkt att ske via tåg från Kastrup.