Bloggen

​325-timmarsrycket

Skrevs den 6 december

I skrivande stund är det 25 dagar kvar av året. Det betyder att det återstår 600 timmar till 2023. Om du sedan sover minst åtta timmar per natt motsvarar det 200 timmar under dessa 25 dagar, vilket innebär att du EGENTLIGEN bara har cirka 400 timmar vaken tid. Och låt oss säga att du spenderar minst tre timmar åt att äta, laga mat, städa, träna och pendla varje dag – då återstår bara 325 timmar. Så hur ska du spendera dina sista 325 timmar av 2022?

​Positivisten tycker till

Skrevs den 22 november

Det finns tusen olika sätt att se på livet, men de två vanligaste är väl att man ser det antingen positivt eller negativt. Efter den gångna veckan hade jag det valet när jag satte mig vid tangenterna för att skriva veckans blogginlägg. Och jag väljer att vinkla på allt det där positiva som ändå finns här kring oss. Jag företräder ju trots allt en mäklarmarknad (även om jag här dryftar många privata saker också) och jag gör det med en skön känsla efter förra veckan.

​Stukad, mörbultad och ompysslad

Skrevs den 15 november

Jag lämnar en vecka bakom mig som blev lite skakig på riktigt, rent fysiskt. Jag fick i och för sig ihop ett blogginlägg i söndags men det var tydligen med en pågående hjärnskakning och inte bara huvudvärk som jag trodde… Så det gjordes inte många knyck resten av dagen och de som följde. Slog dit på en cykelrunda (igen) när jag passerade en snorhal träbro i skogarna norr om stan på min mountainbike. Jag blev liggande en stund innan jag försiktigt tog mig hemåt igen. Jag trodde nog inte att det var så farligt, men det visade sig vara en hjärnskakning så arbetsveckan gick lite i slowmotion och träningsveckan fick jag dra igång lite försiktigt först i fredags.