Bloggen

​Dags att fylla på lyckobanken

Skrevs den 13 maj

Veckorna rullar på i en galen fart vilket är skönt under vintermånaderna, men nu vill jag bara att allt ska stanna upp. Slutet av maj och hela juni är kanske den finaste perioden på året så det gäller att stanna upp och njuta. Vi hade ett tiotal underbara vänner hemma i söndags eftermiddag. Tanken vara bara att vi skulle ses spontant en liten stund men den lilla stunden blev fem timmar på altanen i underbar majsol. Allt blir så mycket lättare när man kan umgås ute och solen kortar avståndet till skratt – och visst är det härligare att hänga i en utemöbel på altanen än kring middagsbordet inomhus?

​Lugnet före...

Skrevs den 27 april

Vårsolen skrämde upp den stackars termometern till en bit över 20 grader i de norra delarna av landet och självklart var vi där för att uppleva värmen live. I fredags packades nämligen bilen för avfärd mot den forna gruvstaden Falun redan vid lunch och vi dansade in på hotellet i denna vackra stad framåt kvällen. Det var som ni kanske anar dags för danstävling för dottern igen. Som vanligt är det en lång resa för att få danstävla – denna gång var det nästan sju timmars enkel resa på fredagen för några minuters dans på lördagen och sedan återresa till Kalmar dit vi anlände efter midnatt mot söndagen. Detta innebar kvalitetstid med både dottern och med min vän och vapendragare (tillika danspappa) Hence. Och med detta följde många givande samtal, som sig bör på en fjortontimmars bilresa.

​Djupanalyser, rekordförsäljning och en mäklardrottning

Skrevs den 19 april

Det har ju hänt en himla massa saker medan jag varit inne i min mountainbikebubbla, så i dagens blogginlägg får det bli ett uppsamlingsheat och lite affärssnack. Först och främst vill jag förstås hylla Selma, som utsågs till Årets Toppmäklare i Sverige under min bortavaro – det hon har lyckats med är en fenomenal prestation. När jag satt och huttrade i ett fuktigt minitält mitt i en nattstorm utanför Kapstaden hyllades Selma samtidigt under en fantastisk galakväll i Stockholm (jag är inte alls bitter för att jag inte kunde vara med 😊)