Bloggen

​All time high

Skrevs den 30 juni 2020

Det är måndag strax efter lunch, jag hämtar upp Fidelie med bilen och exakt nu börjar min semester! Tidigare idag har jag varit på kontoret för att summera första halvlek av 2020 – en halvlek då vi genomgick det stålbad som vi kallade 2.0. Vi uppdaterade oss på allt och vill att våra uppdragsgivare verkligen ska känna skillnad. Vi har också fått en fin respons och första halvåret är det bästa vi gjort i företagets nu 26-åriga historia. Vi har hittat ett arbetssätt som gör skillnad. I morgon stänger vi dessutom en junimånad som även den är den bästa enskilda månad vi någonsin gjort. All time high!

Jag är både tacksam och oerhört stolt över att vi kan prestera på nationell toppnivå när vi sitter i en stad på knappa 70 000 invånare. Vi ha en oslagbar mix av erfarna och fortfarande hungriga mäklare som kan dela med sig av kunskap till sina yngre kollegor, som hela tiden lyssnar, lär och tar in.

Vi har ett assistentteam (inklusive vår fantastiska kundvårdare Johanna) som kämpar och levererar under Alexandras exemplariska ledning. Vi har vårt numera nationellt uppmärksammade bildteam med Theo och Lovisa, där Lovisa tillsammans med stylisten Anna Carlander ser till att hemmen verkligen visar sig från sin bästa sida. Likväl fortsätter vi att skruva på vår Formel 1-bil, för vi vet att det ständigt finns nya utvecklings- och förbättringspunkter och vi har lovat varandra att vi aldrig ska sluta lära.

Efter några riktigt intensiva arbetsveckor trappade jag ner tempot inför den helg som just passerat. Och jag måste säga att det var en av de bästa helger jag haft på länge. Fullständig harmoni och otroligt njutbart där solstolen aldrig varit så uppskattad som nu – från frukost till en magisk solnedgång. Jag är redo för semester!

Nu lämnar jag och Fidelie Sverige för knappa två veckor på vårt älskade Mallorca. Vi vet inte riktigt vad som väntar oss efter allt vad corona har fört med sig. Det vi vet är att våra spanska vänner klarat sig bra, deras verksamheter fungerar och det är betydligt färre turister. När vi är hemma längtar vi till Mallorca och när vi är på Mallorca längtar vi hem till dem vi älskar och som inte är med oss på resan just den här gången.

Vi hörs om en vecka – var rädda om er!

Pontuz Löfgrens namnsignatur