Bloggen

Alla hjärtans dag

Skrevs den 15 februari 2010

Fredagen passerade revy snabbare än kvickt. Hade lovat fixa middagen och var rätt slut efter en intensiv vecka. Gjorde det enkelt för mig och svängde förbi Hamnkrogen och kollade vad de fått hem för färsk fisk. Sebastian i köket är säker. Perfekt tillagad röding med lite goda tillbehör och middagen var fixad – Hamnkrogen har lätt stans bästa kök, och det numera till riktigt bra priser.

Lördagen hade jag lovat att hitta på något med alla tre tjejerna. De beslutade att det skulle bli Elvins lekland. Vi har aldrig varit där tidigare, bara på Leos lekland. Man måste ju gynna Tobbe Carlsson, om han bara håller i KFF den här säsongen också. Leos vann lätt den här kampen.

Efter lekandet blev det lunch och sedan hemåt framåt eftermiddagen. På kvällen var det ytterligare löften som skulle införlivas. Utejacuzzi - ingen uppoffring direkt att få ut tjejerna i 38-gradigt vatten med en halvmeter snö runt baljan. Jag hade dessutom ställt ut marschaller i snön, så jag fick lätt hjältestatus.

Söndagen innebär full arbetsdag. Inte speciellt populärt hos Junie, som inte kunde fatta hur någon kan jobba på Alla hjärtans dag. Jag fick kompensera med att bjuda ut hela gänget på Alla hjärtans-middag.

Hade köpt tre klänningar till tjejerna i Stockholm i veckan. Kunde kanske ha räknat ut att jag inte skulle vara helt rätt i smak. Kommentaren från Linnie var "Skulle säkert varit jättesnyggt - om vi spelat tennis". Tur jag sparade kvittot och att det snart bär av mot 08-land igen. Den enda som blev nöjd var Fidelie. Hon ville å andra sidan inte ta av sig sin klänning - inte ens när hon skulle lägga sig.

Gjorde klart med Babben Larsson till nästa Barncancergala. Tror hon kan fylla Kalmarsalen. Hade en lång diskussion med henne i fredags. Vilken fantastiskt trevlig kvinna. 22 mars måste ni boka in Kalmarsalen.

Fick ett samtal från en rätt känd svensk i helgen som ville att skulle sälja hans hus i Stockholms skärgård. Smickrande? Javisst. Men hur tänkte den person som rekommenderade mig? 45 mil bort plus en timmes båtfärd ut. Känns ju inte som smidigaste upplägget. Fick tacka nej men kunde som tur var rekommendera en duktig branschkollega.

På tal om kändisar så verkar halva Kalmar tro att hela Sveriges kändiselit ska flytta ut på Varvsholmen bara för att Robert Gustafsson köpt av oss där. Men vi har inte sålt till fler kändiskar - det är bra rykten. Och rykten kan vara bra att ifrågasätta i en liten stad.

Ha en fantastisk vecka/Pontuz

Alla hjärtans dags namnsignatur