Bloggen

Barncancergalor och premiärer..

Skrevs den 17 september 2009

... och så försvann första halvan av veckan snabbare än en avlöning. Det är riktigt bra tryck just nu och andningshålen i kalendern lyser med sin frånvaro. Det är nu jag fungerar som bäst, jag får mer ont i magen när det är lugnt - när detta nu hände senast...

Gjorde klart med Jesper Aspegren till våra kommande Barncancergalor i Kalmar och Växjö. Jesper kommer att gästa Kalmarsalen den 9 november och Växjö Teater den 10 november. Jag hade förmånen att umgås med Jesper under några dagar i Båstad i somras. Mycket sympatisk och talförd person, som varit med i allt från "Aspegren mitt i maten" till "Antikrundan". Tror det kan bli en höjdarkväll. Vi har kört den här typen av arrangemang i många år nu och på det viset kunnat samla in över en miljon till välgörande ändamål och framför allt till Barncancerfonden.

Onsdagen började, som alla onsdagar, med uteträning 06,30. Vilken fantastisk morgon. Vindstilla, klarblå himmel och denna gång med Slottet som siluett. Men kallt. Bara sex grader. Men som vanligt blev vi snabbt varma, eller rättare sagt helt slutkörda. Mr Debet hade en tung morgon och började gnälla tidigt på passet - det var blött i gräset, skivstången var kall och så vidare. Mattias fick positiva omdömen av Jesper, som leder träningen, så han var stark flera minuter efter det...

Igår eftermiddag lämnade jag och Mattias Kalmar vid 17-hugget för att bege oss till Växjö och Växjö Lakers hemmapremiär. Vi är en skapligt stor sponsor till Lakers - vi tycker det är viktigt att stödja föreningar på de orter där vi är verksamma. Lakers är en bra reklampelare för Växjö liksom Kalmar FF är för Kalmar. Vikten av att synas i riksmedia ska inte underskattas för dessa orter.
Hockey är dessutom fartfyllt och det är alltid bra tryck i hallen. Men jag kan förstå att Lakers liksom KFF behöver en ny arena för att vara med och slåss. Likheterna mellan Ishallen och Fredriksskans är slående när vi pratar om skicket och faciliteterna. Det är inga ställen dit man bjuder med sina bästa kunder från de större städerna eller från utlandet om man vill briljera. Men kul är det och Lakers vann hemmapremiären mot Borås.

Nu kör vi hårt ett par dagar innan det är dags för helg igen... och nya visningar.

Må gott/Pontuz

s namnsignatur