Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Bland krokodiler och andra reptiler

Pontuz LöfgrenPontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare 2018-01-24

Trivial Pursuit, en och annan bra film och mycket skratt och vilda diskussioner avslutades precis lagom till att Captain Olsen satte ner sin Norwegian Dreamliner på Miami international Airport efter tio timmars dagsverke. Transfern tog oss in till Miami i den ljumma lördagsnatten, och trots att vi varit på resande fot i nära ett dygn var humöret på topp i gruppen. Det fanns en förväntan på några härliga dagar tillsammans inför årets kickoff. Utbildningar i allt från sociala media till Miamis fastighetsmarknad blandas med utflykter o fantastisk samvaro.

Tidig söndag morgon tog ”träsksvävaren” oss ut i Everglades våtmarker. Alligatorer, ormar och andra spännande varelser mötte oss på bara meters avstånd – nästan som en konkurrentanalys... skojar bara. 

En del tycker jag skämmer bort mina anställda. Men jag ser det så här: Tretton anställda jobbar bra mycket mer än normalt. Tretton anställda vill utvecklas inom sin profession. Tretton anställda gör allt för att vi ska erbjuda det bästa inom mäkleri. De är inte bortskämda – jag är bortskämd som har dessa underbara människor kring mig 24/7.

Följ våra äventyr från Miami på sociala media!

Och solen skiner....

Pontuz Löfgrens namnsignatur

Pontuz Löfgren, VD och fastighetsmäklare