Bloggen

Bland krokodiler och andra reptiler

Skrevs den 24 januari 2018

Trivial Pursuit, en och annan bra film och mycket skratt och vilda diskussioner avslutades precis lagom till att Captain Olsen satte ner sin Norwegian Dreamliner på Miami international Airport efter tio timmars dagsverke. Transfern tog oss in till Miami i den ljumma lördagsnatten, och trots att vi varit på resande fot i nära ett dygn var humöret på topp i gruppen. Det fanns en förväntan på några härliga dagar tillsammans inför årets kickoff. Utbildningar i allt från sociala media till Miamis fastighetsmarknad blandas med utflykter o fantastisk samvaro.

Tidig söndag morgon tog ”träsksvävaren” oss ut i Everglades våtmarker. Alligatorer, ormar och andra spännande varelser mötte oss på bara meters avstånd – nästan som en konkurrentanalys... skojar bara. 

En del tycker jag skämmer bort mina anställda. Men jag ser det så här: Tretton anställda jobbar bra mycket mer än normalt. Tretton anställda vill utvecklas inom sin profession. Tretton anställda gör allt för att vi ska erbjuda det bästa inom mäkleri. De är inte bortskämda – jag är bortskämd som har dessa underbara människor kring mig 24/7.

Följ våra äventyr från Miami på sociala media!

Och solen skiner....

Bland krokodiler och andra reptilers namnsignatur