Bloggen

​Cykeltur på det hala

Skrevs den 16 februari 2021

Ännu en fantastik vinterhelg har passerat. Om det fortsätter så här kanske till och med jag börjar gilla vintern. Jag måste medge att jag har utnyttjat helgen maximalt och faktiskt tagit mig ut på ett vinteräventyr. I både lördags och söndags packade vi ryggsäckarna, tog på säkerhetsutrustningen för långfärdskridskor, klev på våra mountainbikecyklar (!) och gav oss ut på Kalmarsunds fantastiska isar. Det var först bara en galen tanke, som blev verklighet och som gav en naturupplevelse som slog det mesta.

Eftersom isarna hade några centimeter snö funkade det perfekt att cykla ut över vidder av is och snölandskap. Tänk er själva att cykla av vägen, ut i vikarna, förbi de yttre öarna i Västra sjön och ta sikte på Öland. Wow, så häftigt det var! Och visst smakar lunchen bäst ute på fruset vatten med solen gassande från en klarblå himmel… och det blev till och med lite (naturligt välkylt) bubbel på Alla Hjärtans Dag mitt ute i Kalmarsund.

Solen ger en fantastisk boost just nu men det som boostar mig minst lika mycket är att det föddes en ny stjärna i förra veckan. Världens goaste Toffy gick i torsdags från att vara vetgirig trainee till att bli registrerad fastighetsmäklare. Ett par års studier kombinerat med jobb/praktik på kontoret är över. Toffy har i princip jobbat 100 procent och pluggat 100 procent under sin traineetid vilket är en prestation i sig. Med den kapaciteten och med Toffys härliga personlighet har vi nu förstärkt vårt duktiga (och sköna) bostadsrättsteam ytterligare. Stort lycka till nu, Toffy!

Annars rullar allt på inne på kontoret. En fantastiskt bra start på året gör att stämningen är på topp och storartade insatser radas upp. Det är kul att vara med och se en ny generations mäklare – i sällskap med oss som varit med rätt länge och vårt fina supportgäng med assistenter och bildteam – suga åt sig kunskap, samtidigt som de hela tiden sätter upp nya mål både kunskapsmässigt och försäljningsmässigt för att våra kunder ska få en bra och trygg mäklartjänst.

Pontuz Löfgrens namnsignatur