Bloggen

Då är det dags

Skrevs den 14 augusti 2015

Då sitter jag här och timmarna fram till start räknas ner väldigt snabbt.

Allting har flutit på som förväntat under dagen. Har haft ledigt från jobbet. Tog en långfrukost med döttrarna, min bror och mina föräldrar som rest hit för att kika, norrmannen från Mallis och vännen Patrik. Flickorna fick sedan ha en mysdag tillsammans med farmor och farfar medan vi andra började förbereda morgondagen. Vi körde ett par korta träningspass före lunch. Åkte till Stufvenäs för att få god mat och dessutom lite lugn. Briefingmötet med den senaste uppdateringen från tävlingsledningen och sedan var det incheckning av cykeln och växlingspåsarna. Nu gäller det bara att memorera vart just mina påsars position är imorgon och vad som är snabbaste vägen till cykeln i växlingsområdet.

Allt har känns bra och jag känner mig rätt lugn när jag nu sitter här och har plockat fram allt som skall med imorgon bitti, gällande framförallt energin. Kan säga att det är allt från flaskor till bars och ett tjugotal gel. 

Det som orooar mig lite är som vanligt simningen. Det talas om ostlig vind som kan ställa till det lite. Men när jag väl kommer upp på cykeln så kommer jag att köra med ett leende - kanske det inte syns på mig men inombords njuter jag. 

Jag ser mest fram mot att möta alla er kring banan imorgon. Och till mina älskade döttrar säger jag som vanligt; Pappa kommer nog inte vinna i år heller, kommer kanske inte se speciellt glad ut hela tiden men när jag passerar, och ser er så fylls mitt hjärta med så mycket energi att jag kommer köra resterande loppet med en inre glädje som är obetalbar.

Tack alla ni för all omtanke och support inför loppet imorgon - det betyder otroligt mycket.

Ni följer oss på (kopiera länken):http://m.eu.ironman.com/sv-se/triathlon/coverage/detail.aspx?y=2015&race=kalmar&rd=20150815&live=1&rid=0#axzz3imaMNoxf

Och ni kommer även få resultat och kommentarer på vår facebooksida

Vi hörs efter helgen.

Då är det dags......

Bästa hälsningar Pontuz (startnummer 2236)

Då är det dagss namnsignatur