Bloggen

Där gick det undan

Skrevs den 24 mars 2010

Hoppsan, vad det gick undan i söndags. Annonserad visning vid lunch, två timmar senare låg det ett bud som avslutade affären och jag hade överlycklig köpare samt en lätt chockad men lättad säljare. Det är inte ofta alla är så överens om tagen – men det är skönt när det händer.

Första flyget till Stockholm i måndags. Två intensiva möten. Lunchmöte på vackert belägna Haga Forum. Ut till flygplatsen igen. Visste att Babben skulle med samma flyg till Kalmar. Hon blev tämligen förvånad när jag mötte upp för att eskortera henne hela vägen till Kalmar.

Landade vid 15.30. Presskonferens vid 16. Kalmarsalen 18 för förberedelser inför kvällens Barncancergala dit drygt 600 personer kom. Inledde galan med en intervju på 30 minuter med Babben under lättsamma former. Därefter körde hon en mycket uppskattad stå-up-show som avslutades vid 21-hugget. Sedan var det lite mat innan vi skiljdes åt före midnatt. En händelserik dag var över. En ny bekantskap var funnen och 600 personer tror jag gick och la sig med ett leende på läpparna

I gårdagens Barometern var det en Kalmarpolitiker som återigen blottade sin syn på livet i allmänhet och Kalmars väl i synnerhet genom sin insändarartikel. Texten handlar om hur ett kommunalt bolag tillsätter folk från näringslivet, där bland annat jag ingick (har nu avgått eftersom en jävsituation kunnat uppstå).

Den här kvinnan är ett levande bevis på att kategoriska nej-sägare kan få en framskjuten position inom politiken. Jag har nog aldrig varit med om en människa som tycker så mycket är fel utan att komma med ett enda vettigt förslag själv. Det kan bli jobbigt för alliansen att ta tillbaka makten med den blyklumpen i bagaget

Har ni varit inne på vår Facebooksida än? Om vi inte har 200 fans före helgen blir jag besviken. Det börjar fyllas på med fans, som kommer att kunna följa oss på dagarna. Häng med!

Imorgon är det åka av igen - fullt i kalendern.

Torsdag är det dags att hänga med Junie till skolan på förmiddagen. Försöker vara barnen var sin halvdag per termin - något jag kan rekommendera alla föräldrar.

Om det har hänt något annat kul? - Nej :)

s namnsignatur