Bloggen

Därför bygger vi om

Skrevs den 10 december 2019

Som jag nämnt tidigare har vi nu tagit nästa steg i att låta vårt Västra Sjögatan 33 genomgå en rejäl förändring. Och det handlar faktiskt om mer än bara en uppfräschning.

Livet är i konstant förändring. Omständigheter, förutsättningar, behov och drömmar utvecklas hela tiden. För många av våra kunder handlar det om att familjen växer eller att barn flyttar hemifrån. Några längtar efter att för första gången få något eget medan andra drömmer om att äntligen få bo tillsammans. Man kan söka mer av något eller mindre av något annat. Ibland lockar något lugnare, ibland mer puls.

Den gemensamma nämnaren för oss alla är vår strävan efter att få vara där vi känner att vi hör hemma, i en miljö som är anpassad efter våra behov. En plats där vi där vi kan vara vårt bästa jag. Och ibland når vi den punkt då det är dags att ta nästa steg för att komma vidare och påverka, eller rent av skapa de förutsättningar som krävs för att uppnå det vi önskar.

I 25 år har vi på Pontuz Löfgren AB utvecklats oavbrutet i takt med våra kunders behov och önskemål. Olika kompetenser inom olika specialistområden har över tid förstärkt vår grupp och vi har hela tiden förbättrat våra erbjudanden för att kunna ge bästa tänkbara service. Nu skräddarsyr vi vår miljö efter just detta. Så snart kommer du tillsammans med din mäklare, homestylist, fotograf, mäklarassistent och filmare ha ännu bättre förutsättningar för att nå dina drömmar.

Hemmavid är granen hemlevererad men har inte fått göra sin entré i vardagsrummet ännu utan är parkerad på altanen. I helgen kommer barnen och då kör vi fram julen på riktigt – vilket självklart innebär att granen ska få sin vackra utsmyckning.

Pontuz Löfgrens namnsignatur