Bloggen

“Daniel, Daniel…

Skrevs den 10 december 2014

…varför har vi inte mobilväxel? Samtalen kopplas typ fel hela tiden!” Så låter tevereklamen från telefoniföretaget Tre. Och den sammanfattar rätt bra hur det kan vara här på kontoret ibland. Fast vi får byta ut Daniel mot Mirre. Jag känner mig nämligen som honom ibland. Speciellt när mina kollegor kommer in till mitt kontor: “Mirre! Det är panik, jag får inte igång systemet. Något har hänt med telefonen, alla mina mail har försvunnit”. Detta är en stor del av mitt arbete här på Pontuz Löfgren – och tro det eller ej: det är det jag tycker är roligast. Att hjälpa till och effektivisera vårt arbete, det är jag duktig på. För er som missat reklamen, se klippet nedan.

Dagarna går fort här på kontoret. Jul och nyår närmar sig men än är det många dagar kvar. Projekt ska slutföras och andra ska påbörjas. De pusselbitar som Pontuz nämnde i förra blogginlägget ska läggas på plats, likaså bygget på andra sidan väggen – det händer grejer nu. Jag är där och springer var och varannan dag – kanske inte så kul för hantverkarna men det är skåp som ska beställas, detaljer som ska filas och så är jag ju nyfiken på hur långt de har kommit.

Apropå nyfikenhet så får jag ofta frågan vad jag egentligen gör på firman. När jag inte hjälper kollegorna i nödlägen försöker jag å ena sidan föra vår marknadsföring framåt med hjälp av rätt strategi och struktur, å andra sidan hålla i pengapåsen så att ekonomin går ihop. Lägg därtill att hålla fem studenter sysselsatta i kundvårdsgruppen…ja det finns att göra.
 
Förutom mitt roliga jobb har jag en underbar familj där hemma. En glad och energisk fyraårig kille och en fantastisk trettiofemårig make som är extra glad när datorn inte hänger med hem efter jobbet. Någonstans däremellan försöker jag ta mig till gymmet, som så många andra. :)
 
Till sist vill jag berätta för er att vi har beställt ett nytt telefonväxelsystem, dock inte från företaget som Daniel jobbar på. Vi får se hur lång tid det tar innan någon hänger vid min dörr…
 
Ha en fortsatt trevlig dag. Och kom ihåg att ni denna vecka kan följa mig på Facebook och Instagram!

“Daniel, Daniel…s namnsignatur