Bloggen

​De små, små stegen

Skrevs den 5 maj 2020

Maj månad är redan här – en månad som jag har jag längtat efter på så många sätt. Framför allt har jag saknat alla löven och det skimmer som de för med sig i försommarljuset. Trots den Coronafilt som ligger över oss alla känns det som om det ligger optimism och positivitet i luften på flera plan.

Det kommer en tid som jag har längtat efter så länge och i gruppen bubblar det av optimism. Vi jobbar hårt just nu, med en stor passion för det vi håller på med. Och vi har ett mantra som vi följer för att våra kunder ska få den bästa tänkbara mäklartjänsten.

Vi tog många viktiga beslut när vi uppgraderade vårt arbetssätt (2.0) under vår kickoff i januari. Det handlade givetvis mycket av det som vi gör när vi träffar dig som kund. Men det handlar också om utveckling på det personliga planet – som ledare för det här gänget ser jag en grupp som utvecklas hela tiden, och det är väl det mest tillfredsställande man kan uppleva i min roll? Allting börjar med små steg, och många små steg i ett allt högre tempo har en stor effekt på helheten.

“The major difference between the big shot and the little shot is the big shot is just a little shot who kept on shooting.” – Zig Ziglar

Vi gör små förbättringar på företaget varje dag för att utveckla vår tjänst än mer, gruppen gör små förbättringar för att stärka varandra och på det personliga planet coachar vi varandra hela tiden. De små stegen kanske inte ser så märkvärdiga ut, men grejen är att vi tar dem varje dag, hela tiden.

Du tar både små och stora steg för att nå den lycka som du och din omgivning förtjänar, du har ansvaret för den och det börjar alltid med ”jag”. Den här veckan har kanske även du tagit ett stort steg mot lycka… Om inte så gör det, för det är du som avgör hur din framtid ska bli!

Till sist: förutom allt ovan om personlig utvecklig så kommer det nu en vecka då vi släpper ut två helt unika fastigheter på Öland – om du vill bli granne med Kungen så ska du hålla ögonen öppna!

Önskar alla en fin vecka.

Pontuz Löfgrens namnsignatur