Bloggen

Det bubblar…

Skrevs den 7 maj 2013

Jag har försökt hålla mig, försökt att inte säga något till någon och försökt dämpa mina medarbetare något genom att bara vara tyst. Men det bubblar, mina vänner, och jag vill att det ska bubbla även hos min personal. Jag kan låta det bubbla och sprudla hos dem eftersom jag vet att de kan hantera det och inte slå sig till ro. Fortsätta att hela tiden vilja bli bättre. Hela tiden ha den energi, vilja och kompetens som ger våra kunder en mäklartjänst utöver det vanliga. This is the message:


När mäklarstatistiken just kom in för första kvartalet 2013 visar det sig att vi sålt mer än 50 procent fler hus än vår närmaste konkurrent, och vi har en andel på över halva marknaden sett till de sammanlagda köpeskillingarna i Kalmar kommun - vår närmaste konkurrent har 18,6 procent.Vi har i många år jobbat med kvalitet i vår mäklartjänst. Det kombinerar vi med stor erfarenhet, energiska mäklare och assistenter som alltid får högsta betyg av våra kunder. Och allt detta sammanbundet till en prisvärd tjänst. Tack, alla ni som ger och har gett oss förtroendet! Och till er som går i säljtankar och som tror att valet av mäklare inte spelar så stor roll: bjud hem oss, låt oss få visa skillnaden och vad som är viktigt för en riktigt bra affär. Ovanstående rader är svåra att skriva med den ödmjukhet som kan krävas i Sverige - men det bjuder jag på.


Vi har dock inte tid att njuta av framgångens sötma då det är full fart på alla fronter. Och mitt upp i allt detta så packar jag ner sadeln i resväskan, hänger "om jag kommer bort-lappar" runt halsen på Peak-Jonas och Duracell-Johan och beger mig tillsammans med dessa herrar till Mallorca för lördagens Ironman. Jag börjar fundera på om det är bra eller dåligt att jag gjort det här förut. Tillfredställelsens gestalt på den ena axeln och smärtans på den andra.


Då hela Kalmar tydligen vet att jag inte var delfin i mitt förra liv hoppas jag att simningen funkar lite bättre den här gången. Det kan dock bli lite värre med öppet medelhav kontra ett skvalpigt Kalmarsund. Därefter ska vi cykla upp i bergen - kanske inte heller det jag är mest förberedd inför då avsaknaden av backar är rätt markant i Kalmar. Vi avslutar med löpning i omgivningarna kring Alcudia på norra Mallorca. Ser fram mot en underbar lördag - tror jag. Vill ni följa oss så blir det uppdatering på vår facebooksida, och om allt funkar även på bloggen.

Ready for take off - vi hörs nästa vecka

Må väl i försommarvärmen /Pontuz

s namnsignatur