Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Discodans, pulkaåkning och köldrekord

2012-02-11

Hyllningarnas vecka är till ända – mina ögon har varit tårögda många gånger de senaste dagarna. Återigen ett stort tack till er alla! Nu en blogg med kortisar.

Hustrun har varit kraftigt influensasjuk. Tråkigt i sig givetvis, men mest orolig har äldsta dottern varit. Den här helgen innebär nämligen rikstävlingar i discodans i Eskilstuna. Och jag har aldrig sett någon önska ett tillfrisknande så fort som Linnie önskade Lena. Hon såg bilden framför sig av en pappa som fixar hår, smink och kläder inför tävlingen. Någon timme innan det var dags att bege sig norrut bestämde sig dock en något trött, men betydligt friskare, mor att följa med Linnie. Jag tror att alla pustade ut. Men som den frisörson jag är blev det ändå till att locka mellandotterns hår inför fredagens Alla Hjärtans-disko. Kanon att vara far till tre döttrar!

Statistiken för december kom i veckan. Skapliga siffror. 58 procent av marknaden i Kalmar känns riktigt riktigt bra och ger oss energi inför 2012.

Har inhandlat ny pulka inför lördagens åk med mina yngre döttrar. Här ska levas friluftsliv med pulkaåkning, korvgrill och varm choklad.

Ett av Sverige mest spännande försäljningsuppdrag landar snart hos en mäklare nära dig. Har idag gjort klart med något de flesta aldrig sett maken till. Uppdragsgivaren är utlandsboende och gör nu ett medvetet val av mäklare. Jag lovar att vi ska sätta affären.

Trevliga Stufvenäs var den plats där 2012 års marknadsföring bestämdes. Vi kommer att leverera marknadsföring, PR och ett arbetssätt som ingen någonsin varit i närheten av i branschen. Och när vi snart presenterar första aktiviteten är det bara början på en riktigt rolig resa.

Om två veckor går årets första resa till Mallorca. Väderomslag - ja tack! Kallaste vädret på ön på 30 år. Långtidsprognosen säger dock runt 15-16 grader så hoppet om cykelturer i kortbyxor lever.

Nu är klockan snart sju, lördag morgon, och det är dags för dagens första cykelpass i uthuset - sedan dags att packa fikakorgen

Trevlig helg!