Bloggen

”dörr till dörr”

Skrevs den 7 mars 2010

Då var det dags att ta ett nytt steg i vår marknadsföring. Vår nya tidning ”dörr till dörr” hade sin premiär i torsdags. En egen tidning med bostäder – bara bostäder. Tidningen distribueras med Kalmarposten varje torsdag och går ut i över 73 000 brevlådor. Det betyder att våra kunder får så mycket mer än hos andra mäklare – igen!

Hur gick det då i onsdags med min föreläsning för årskurs 2 på Rinkabyholmsskolan? Jo, jag tror det gick bra. Fick i alla fall teckningar i torsdags där det stod att jag var världens bästa mäklare. Det är ju rätt ok, eller hur?

Söndagen innebar jobb fram till tvåtiden. Vilket väder! Synd bara att entréerna till husen jag visade låg på skuggsidan, vilket innebar iskalla händer och droppe på nästippen. Väl hemma så var SuperBritt där och lämnade Junie som varit bortackorderad över natten. Eftersom SuperBritt var undersköterska i sitt yrkesverksamma liv hade det tydligen blivit läkarmottagning i ett dygn. Flickebarnet hade sönderstuckna fingrar och grönt urinprov plus en massa andra åkommor - men allting är tydligen botat nu som tur är.

Långpromenad på Västra Sjöns isar blev söndageftermiddagens aktivitet för familjen. Lite häftigt att traska runt och kika på allt från sjösidan.

Veckans som kommer ser hektisk ut. Jag tror att jag har en lucka på 30 minuter under hela måndagen plus middag med reklambyrån på kvällen. Kika på tre hus på tisdag plus lite annat. Onsdag Stockholm och Mäklaralliansen och femflyget hem för att hålla föredrag för ett gäng glada tjejer på onsdag kväll. Torsdag revisorn och sedan Växjö resten av dagen. Och det är innan veckan dragit igång... I love it!

Det sägs att det ska öppna ytterligare en mäklarkedja i stan. Kul! Den här kedjan lade nog Sveriges högsta bud någonsin på en mäklarbyrå när de ville att vi skulle ansluta oss för några år sedan. Vi tackade nej då vi känner att vi kan erbjuda en bättre mäklartjänst under egen flagg. Nu är det någon annan som kommer att köra under den här kedjans varumärke. Jag tror dock han har fått betala för att få öppna, men önskar lycka till!

Nu är det söndag kväll och den stora frågan är gymmet eller soffan...

Ha en fin vecka!
/Pontuz

s namnsignatur