Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Ekiperad inför helgen

2010-11-19

Dags att stänga butiken för dagen, en spännande vecka är över. Skulle fixa lite ärenden på vägen hem - sushi var beställt, en orkidé hade tappat lusten hemma och skulle ersättas, och duktiga personalen på Inside hade lite kläder för mig att avhämta. Jag hade tidigare i veckan fått en inbjudan av Patrik Ekwall att komma ner till just Inside där Patrik skulle visa sin nya klockkollektion.

Jag hade tyvärr fått förhinder att medverka på kvällen, men när jag skulle hämta mina kläder vid 17-hugget dök Ekwall upp i dörrhålet, blöt som en nyslickad katt. Han hade anlänt Kalmar. Jag förklarade att jag tyvärr inte kunde stanna men innan jag visste ordet av hade Ekwall serverat en arsenal med designade klockor på butiksdisken. Fräcka "komplementklockor", som var Ekwallificerade då varje klocka var unik och numrerad. Jag hade tidigare i veckan lovat Patrik att dryga ut hans tevelön och så blev det. Två nya klockor till samlingen - stekhett. Och som vanligt hade Anette och Manuela bestämt hur jag ska se ut den närmaste framtiden, så jag fick dessutom med en kasse kläder.

Veckan har annars egentligen mest handlat om 2011. Dags att göra marknadsplan och budgetar, kolla över personalstyrkorna, sätta upp nya målbilder, träffa nya samarbetspartners och försöka möta framtiden före alla andra - precis som vanligt. 2011 blir otroligt spännande och den satsning vi gör i Växjö nästa år kommer att göra avtryck.

Idag har vi dessutom tecknat ett nytt samarbetsavtal med Ölands Försäkringsbolag, vilket kommer ge våra kunder möjligheten att teckna mycket förmånliga försäkringar framöver. Tack Benny och Malin för förtroendet och för att ni ser till att våra kunder får den förmånligaste produkten på marknaden! Idag har ni tagit ett stort steg för att erövra nya marknadsandelar i vår region.

De sista strecken på Varvsholmens nästa projekt, Spantrutan, har dragits idag. I början av 2011 släpper vi 54 fantastiska bostadsrätter med det kanske bästa läget på Varvsholmen.
På torsdag bär det av till Mallorca med hela styrkan. Känns på alla sätt helrätt när det regnar i sidled här hemma och bara är några grader i luften. Vi har lite fritid där nere som jag tänkte vi skulle utnyttja på bästa vis - reaktionerna på min lilla "prova på" övning mottogs med blandade känslor. Kolla här. Min personal är världsbäst på att fixa nya målbilder - vi klarar det här med... hoppas jag. Ni kommer väl ihåg förra gången jag körde en sådan här övning, kolla bloggen från i somras här

Fredagen börjar övergå till lördag och i helgen blir det fokus på familj och träning eftersom jag faktiskt är ledig från visningar, en av de få helger i år det varit så. Lite planeringsjobb och fortsättning på arbetet inför 2011 blir det alltid, men det funkar hemifrån. Och träningen lär behövas då jag träffade stadens stora blomsterhandlare, som också ska åka Vasaloppet i mars. Han hade ungefär tio gånger min träningsdos så här långt inför loppet. Känner att det blir till att gå på viljan den här gången också.
Önskar alla en skön helg

All the best/Pontuz