Bloggen

En stor stark?

Skrevs den 18 december 2013

Har just nåtts av att våra konkurrenter går ihop till en ”jättemäklare”. Fastighetsbyrån köper Svensk Fastighetsförmedling. Det är nog ingen klang- och jubelförställning på något av de kontoren just nu. Samordningsfördelar ska göras och människor sägs upp i en redan överetablerad bransch. Två företag som spelat på mäklarmarknadens mittplan i många år utan att sticka ut åt något håll. Nu ska två rätt så lika företag bli ett. Ingen ger den andra någon spetskompetens, ingen har ett verktyg den andra vill ha – jag är förvånad över Swedbanks agerande.

Men som vanligt så låter vi våra kollegor köra sitt race. Vi har en egen agenda och den verkar passa rätt bra in i det som händer just nu. Vi lämnar snart ett nytt rekordår bakom oss, och det ska bli spännande att se vad som händer när vi spetsar vår mäklartjänst ytterligare nästa år. Vi vill göra förbättringar trots att våra kunder ger oss toppbetyg i våra undersökningar (årssammanställningen är snart klar). Och det är nog det här som driver mig och min grupp. Vi är aldrig riktigt nöjda, vi vill alltid utvecklas och bli lite bättre.

På lördag är du hjärtligt välkommen ut till Lindsdals centrum. Vi har en liten julaktivitet därute klockan 11.00 - huvudnumret är när vi lottar ut en bil till någon av våra Lindsdalssäljare. Det är väl en rätt ok julklapp, eller hur?

Annars räknar jag ner dagarna fram till Tomtens ankomst. Det är fortfarande bra fart på kontoret men vi försöker hinna med små andningshål. Som i morse till exempel, med vår traditionella julfrukost och tillhörande julklappsutdelning. En stund med tillbakablickar, tacksamhet och många skratt.

Jag vill passa på att önska er alla en riktigt god jul!

Var rädda om er, era nära och kära/Pontuz

s namnsignatur