Bloggen

En våt jul?

Skrevs den 11 december 2010

Lördag morgon och regnet (!) smattrar mot rutorna. Skulle det inte vara vinter nu? Som ni vet är jag ingen vintermänniska men det här om möjligt ännu värre. Regn, slask och blöta. Nåja. Jag slipper i alla fall skotta.

Har just vaknat upp efter ett mycket trevligt julbord. Nya människor att lära känna. Kvällens värd hade verkligen lyckats sätta ihop ett trevligt gäng. Många skratt och trevliga samtal blev det innan taxin gled in på gårdsplanen igen framåt midnatt.

Idag ska jag ta hand om en av mina bästa vänner. Han har inte haft förstånd att ta semester på ett par år så botemedlet får helt enkelt bli att kidnappa honom en dag. Jag börjar med att köra iväg med honom och hans fru på ett spa, sedan ska vi ha det riktigt gott ett dygn. Jag hoppas han får smak på lite ledighet – inte bara för hans egen del, det ju också roligt för oss runt omkring om han kan vara lite ledig ibland.

Jag fick ett trevligt mejl från Singapore igår. Har en utflyttad Kalmarbo som följer oss på bloggen och på Facebook. Visst är det häftigt vad de sociala medierna har inneburit?

Nu är det drygt två spännande veckor kvar av 2010. Vi kommer att köra på som vanligt ända fram till att tomten dyker upp och nyårsraketerna smäller av. Vi är jobbigt nära en ”drömbonus” som vi satte upp i januari. Vi höjde ribban till en nivå som skulle innebära alla tiders rekord för oss. Det fattas nio–tio affärer för att vi ska nå hela vägen. Vi får se hur pigga våra kunder är de sista dagarna… Jag har i alla fall ett taggat gäng som kommer göra sitt yttersta för att nå drömbonusen, och allt vad det innebär för dem i såväl monetära som andra belöningar.

I veckan är det stormöte med bägge kontoren. Då har vi för första gången med oss en av våra nya medarbetare på Växjökontoret. En närmare presentation av våra nya medarbetare och hur kontoret formeras 2011 kommer senare. Vi är mycket förväntansfulla i Växjö inför nästa år.

Det blir en lite kortare blogg idag eftersom jag tydligen slog nytt längdrekord med den förra. Men ni tyckte tydligen om det – för det var också nytt läsrekord.

Tack för att ni läser och följer oss!

Önskar er alla en fortsatt skön helg

/Pontuz

s namnsignatur