Bloggen

​Energikickar i höstmörkret

Skrevs den 8 oktober 2019

Och helt plötsligt har då kombon infunnit sig då båten är fortfarande i vattnet samtidigt som nattfrosten ligger på bryggan. And I don´t like it. Allt det där tråkiga ska göras nu: ta upp båten, kolla vinterdäcken, ta in altanmöblerna och så vidare. Jag är dessutom inte på något sätt någon höst- och vintermänniska. Jag älskar ljus och värme, så nu behöver jag verkligen hitta mina laddstationer – nu och ett halvår framåt. Efter några, på många sätt, tuffa veckor får jag nu börja söka olika energikällor för att fixa vintermörkret.

Intressanta människor är ett sätt att få energi. Därför drog jag till Stockholm i fredags för möte med några av de största aktörerna i branschen – en heldag med bra möten och många insikter om vad som ligger framför oss i mäklarbranschen. Dessutom gjorde jag ett stopp i Södertälje på vägen hem då det var dags för yngsta dottern för tävlingscomeback efter tre månaders rehab. Och det blev ett häng med alla tre döttrarna, vilket även det är energi på hög nivå.

Sol och träning står ju på alla tidningars hälsotopplista. Så för att kombinera allt detta blir det nu en långhelg på Mallorca med sköna Ironmankompisar. Duracell-Johan och norske Jens blir mina wingmen de närmaste dagarna och i och med detta är nästa års Ironmansäsong officiellt inledd. Och på tal om Ironman hoppas jag att ni liksom jag följer Kalmarprofilerna, Putte, Linda och Gustav i helgens Ironmanfinal på Hawaii. Jag vet att de nu får leva sin dröm. Och visst är det precis det livet egentligen ska handla om – leva sin dröm och försöka vara den största stjärnan i sitt eget liv?

Pontuz Löfgrens namnsignatur