Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

pontuz.lof[email protected]

Ett vykort från mig till er

2012-01-06

Efter dagar med sol, vita stränder och fantastisk mat så kommer här litet vykort från min semester. Det är tillfällen som dessa jag fylls av inspiration, och med ny energi, att ta mig an ett nytt spännande år. Här finns också tiden för barnen, och för träningen, på ett mer avslappnat vis än hemma. Håll tillgodo med bilder från ett underbart Mexico

Vi har gott o plats på stranden efter det att de flesta amerikanarna begett sig hemåt efter jul och nyår......

 

Inte ska man behöva kliva ur poolen för en drink....känns lite att det är fel år för mig att ha

skippat alkoholen och kolhydratera. På mig går de garanterat plus -  trots all inclusive.

Min utsikt i just denna stund.......funkar helt ok..

....om jag nu inte varierarar mig och tittar lite rakt fram också.

Då jag försöker hålla igång såväl löp som simträning så är det skapliga miljöer att göra detta i.

Jag tycker själv jag har världens roligaste jobb, men när jag blir pensionär (och lärt mig crawla ordentligt) 

så kan stolen där uppe vara ett fullgott alternativ till mäklarjobbet

Så här såg det ut mellan jul och nyår - alldeles "tjockt" med folk :-)

Och jag vet att fingret är med.....

 

Nu är det bara några dagar kvar så jag säger hej då för nu så hörs vi antingen härifrån - eller när jag nått Kalmar igen....starkare än någonsin :-)

 

Må väl allihop/Pontuz