Bloggen

​Eventveckornas eventvecka

Skrevs den 8 mars 2022

Den gångna veckan har varit en fantastisk eventvecka flera gånger om – jag älskar när vi får vara med och stötta föreningslivet och Eventkalmar. I fredags var vi matchvärdar för hockeyderbyt mellan Kalmar HC och Nybro Vikings. Som stolta sponsorer till HC kunde vi gotta oss åt den munsbit som Nybro Vikings blev även den här gången. Inte nog med att tre poäng hamnade i Kalmar – vi bjöds dessutom på spännande hockey och en underbar stämning i Hatstore Arena.

Samtidigt som vi huserade på hockeyarenan anordnade vi ”Vamos Padel Tour powered by Pontuz Löfgren AB” tillsammans med Vamos Padel några hundra meter bort – full fart från fredag kväll till söndag kväll. Nästan hundra padellag gjorde upp om ära och berömmelse i helgen. Vamos Padel är inte bara duktiga på event – de är också duktiga på bemötande och den kombinationen gjorde att det blev en riktig folkfest. Söndagens finaler bjöd dessutom på fantastisk padel och det sattes säkert ett nytt publikrekord i hallen. Stort tack, Vamos, och nu ser vi tillsammans fram mot helgen 2-4 september då vi kör igång höstens upplaga av tävlingen.

Efter att ha kört event fram till sena nätter i helgen välkomnar jag den nya veckan med öppna armar. Veckans arbete innefattar förberedelserna för försäljningsuppdragen av några riktiga kanonvillor. Men eftersom vi älskar att stötta föreningslivet i Kalmar kommer vi att hålla eventtempot uppe även kommande helg. När FBC Kalmarsund – ännu en duktig förening som kan skapa stämning i sin KIFAB Arena – ska fortsätta segertåget på lördag är vi matchvärdar. Hoppas vi syns där!

Veckans viktigaste händelse är dock nog ändå att farsan fyller 78 vårar idag. Han gör det på Internationella kvinnodagen, så grattis farsan och leve alla fantastiska kvinnor!

Just det, ja… Jag lovade att presentera en ny mäklare den här veckan. Vi kör dock en cliffhanger på den – jag lovar att presentera två nya mäklare nästa vecka i stället. So stay tuned!

Pontuz Löfgrens namnsignatur