Bloggen

Extra blogg: Nöjdast kunder i hela Sverige

Skrevs den 8 juni 2018

Färsk undersökning visar Pontuz Löfgren AB har nöjdast kunder i hela Sverige

De elva mäklarna hos Pontuz Löfgren AB har flest kundrekommendationer i hela Sverige. Det visar färska siffror från Hittamäklare och Booli.

För oss är det en fantastisk bekräftelse på att säljarna uppskattar våra mäklares arbete och deras engagemang, säger vd Pontuz Löfgren.

Våren 2016 lanserade bostadssajterna Hittamäklare och Booli sitt rekommendations­system, där de bostadssäljare som själva anlitat en mäklare får tycka till om hennes eller hans insats. Och mäklarna på Pontuz Löfgren AB har fått i snitt 52 rekommenda­tioner per mäklare, vilket är över 20 rekommendationer fler än Jägholm Norrortsmäklare, som är näst bäst i landet.

– Eftersom rankingen baseras på snittet bland mäklarna på företaget räcker det inte med att ha några toppmäklare för att hamna där – det är bara mäklarbyråer där alla är måna om säljarna som har någon chans. Därför är jag extra stolt och glad över att vi ligger i topp, säger Pontuz Löfgren.

Alexandra Eldin, marknadsansvarig på Hittamäklare, konstaterar också att de fina rekommendationerna från tidigare kunder resulterar i fler uppdrag:

– En fastighetsmäklare som blir rekommenderad av många kunder – inte bara de som fått ut det högsta försäljningspriset – är ett stabilt val även om marknaden svajar. Rekommendationerna blir en kvalitetsstämpel, säger hon.

Hela listan finns på här.

s namnsignatur