Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Färdigfirat!

2010-09-15

Nu kanske mitt 40-årsfirande till sist börjar närma sig sitt slut - i helgen var det ännu en present som verkställdes. Jag har länge haft en önskan att se en del lite udda storstäder i Europa, och Istanbul är en sådan plats. Lena infriade detta och ordnade en resa som jag fick i födelsedagspresent. Och som om det inte räckte med det, så hängde Mattias och hans fru Hanna på. Igår kom vi hem efter tre dagar fyllda av intryck.

Vad är då kontentan? Jo, en matkultur som var suverän, fantastiskt trevliga människor - i alla fall delvis - och bra shopping. Men det som slog mig mest var nog att så mycket saknades. Jag saknade vacker arkitektur och jag saknade det mytomspunna. Istanbul var med andra ord en besvikelse som stad, men helheten blev bra med trevligt sällskap och god mat. Förutom att vi fick tid med våra fruar så fick dessutom jag och Mattias några dagar att filosofera kring företaget. Den tiden är annars en bristvara.
Det bästa med att åka iväg är dock många gånger att komma hem. Känslan när tre döttrar kommer upphoppande i famnen är fantastisk och slår det mesta.

Det kändes också rätt bra att köra ur helgen ur kroppen med ett rejält träningspass igår kväll.

Sugen på en lya utöver det vanliga? Kika här i så fall: http://www.e24.se/lifestyle/boende/16-miljarder-for-varldens-dyraste-lagenhet_2230725.e24

Missa inte Varvsholmens Dag på lördag! Vi har ett fullspäckat program mellan klockan 11 och 14.

Nu börjar det bli lite större engagemang på vår Facebooksida - en given favorit om du vill följa oss i vår vardag.

Må gott/Pontuz