Bloggen

​Från Bomässa till Oscarsgala

Skrevs den 14 september 2021

I lördags var det äntligen dags för vår bomässa Nytt Boende på Stortorget efter förra årets pandemiavbrott. Det här var sjätte året som vi och Alarmstreet tillsammans arrangerade en bomässa i Kalmar – den här gången något coronaanpassad, och vilken succé det blev! Ett jämnt flöde av tusentals människor mötte oss denna sköna septemberlördag och alla verkade trivas på riktigt.

Många var glada av den enkla anledningen att det äntligen händer något på stan igen, att människor får möta människor och att människor bara får titta på andra människor. Monterbesök blandades med föreläsningar, uppträdande och intervjuer. Dessutom fick vi möjligheten att överraska Stadsmissionen med en check till den fond som vi skapat till förmån för barn och ungdomar i ekonomisk utsatthet – den här gången överlämnade vi 100 000 kronor till det här fina ändamålet.

Snart släpper restriktionerna på riktigt och det känns att vi sakta börjar närma oss det som tidigare var det normala. Tack, alla ni som besökte oss och alla utställare!

Nu lämnar vi förra veckans intensiva arbete inför bomässan och kastar oss in i en ny spännande vecka. På torsdag är det dags för Mäklarsveriges egen Oscarsgala: Guldhemsgalan. I sju kategorier ska de bästa i branschen koras. Vi är i final i två av dessa (tre personer/företag är finalister i varje kategori). Det är mäktigt på riktigt och torsdag kväll hoppas jag att vi får kliva upp på scenen för att ta emot priset som Sveriges bästa mäklarkontor och att Alexandra utses till Sveriges bästa mäklarassistent.

Vi är såklart oerhört stolta över att bara vara i final bland nära 7 000 mäklare och mäklarföretag – men vem vill komma tvåa? Inte vi, vi strävar alltid ett steg högre. Följ oss gärna i de sociala medierna under torsdagskvällen!

Pontuz Löfgrens namnsignatur