Bloggen

Från och med nu: Nöjd kundgaranti!

Skrevs den 18 februari 2015

Nöjd kund – det är en strävan som förmodligen alla har som jobbar med människor. Det är i alla fall det som driver oss mest av allt på det företag jag har förmånen att vara en del av. Hos oss har vi en ständig dialog om hur vi hela tiden ska bli bättre. Hur vi hela tiden ska kunna nå upp till, och överträffa, våra kunders redan högt ställda förväntningar.

Vi gillar att våra kunder kräver mycket – det har de rätt att göra av oss som jobbar här. Många mäklare lovar en massa, men när de väl fått uppdraget får kunden tyvärr inte det som utlovats. Då är det dessvärre för sent och det blir ofta väldigt kostsamt.

Att skillnaden är stor mellan oss och andra mäklare i Kalmar är ingen myt, det hävdar jag med en dåres envishet. Och jag vill att alla ska träffa oss innan de väljer mäklare, oavsett vad som utlovats. Därför lanserar vi nu (mig veterligen) som första mäklarföretag i Sverige en ”nöjd kundgaranti”. Jag är så säker på att de mäklare som jobbar på hos oss håller så hög klass att jag från och med idag vågar lämna en garantisedel på vårt arbete.

Det här innebär att vi bjuder dig och en vän på en kryssning i Medelhavet om vi inte når det pris vi har garanterat. Jag gör givetvis detta för att vi vill göra mer affärer och jag gör det också för att jag vill att alla som byter bostad ska få en chans till en riktigt bra affär. De här lär uppmärksammas, och förhoppningsvis kan vi höja standarden på alla mäklare i Sverige med ett sådant här grepp. Jag tror vi är banbrytare igen och det gläder mig.

London – dimma, dis, regn och rusk…eller som nu: sol, 10 grader, ett härligt myller av folk och en metropol som visar sig från sin bästa sida. Jag har fått visa upp London för tre intresserade, imponerade och vetgiriga döttrar. London Eye, musikalen Lejonkungen, alla kända platser, ett gastronomiskt utbud utan dess like – och framförallt tre underbara dagar tillsammans med mina flickor.

Jag lovar er alla att jag levererar en nöjd kundgaranti – mina döttrar levererar mig en Nöjd Pappagaranti. Och jag är så otroligt stolt att få vara med om bägge!

Var rädda om er/Pontuz

s namnsignatur