Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Gästbloggare Adriana: höstlöv, dansikal och nya utmaningar

Adriana DobriniAdriana Dobrini, mäklarassistent 2015-10-28

De knallgula löven som fallit från träden prasslar under mina fötter. Vi är ute på långpromenad med stort L! Jag fullkomligt älskar hösten. Alla fantastiska färger, krispig luft som kittlar lungorna och det bästa av allt…att få tända mängder av värmeljus på kvällarna. Jag står nog för en hel del av Herr Kamprads värmeljusförsäljning i den här stan.

Det är på det här viset jag laddar mina batterier för kommande vecka. En vecka som kommer att innebära full fart. Och full fart på jobbet är något som jag också njuter av. Den här hösten har jag fått en ny utmaning, nämligen att assistera fyra av våra mäklare (hade tidigare tre). Jag ska underlätta jobbet för Pontuz, Mattias, Ulrika och Alex. Det innebär bland annat att kontrollera deras kalendrar och förbereda dagens inbokade möten, göra broschyrer för de hus som de har till försäljning, förbereda visningsmaterial och mycket mer. Dessemellan svara i telefon och ta emot alla trevliga kunder som kikar in till oss.

I fredags fick vi besök av Tobias Karlsson på kontoret – de flesta känner honom som ”Lets Dance-Tobias”. Vi hade bjudit in fyrtio tjejer som under lunchen fick lyssna till Tobias när han berättade om sitt liv. Det var en salig blandning av både skratt och gråt i lokalen. Livet är ju inte alltid ”En dans på rosor”. Det är också namnet på den dansföreställning, eller ”dansikal” som han själv kallar den, som Tobias turnerar land och rike runt med just nu. Vi tog med oss våra bästa vänner Anna och Jonas till Kalmarsalen på kvällen och det blev en minst sagt fartfylld kväll. Tio superduktiga dansare och en fantastisk sångerska höll hov i två och en halv timme. Snacka om träningspass! Och jag måste erkänna att det var lite svårt att sitta still i stolen.

Ni kommer att kunna följa mig på Instagram och Facebook veckan som kommer, när jag dansar fram mellan mäklarnas skrivbord och sköter mina dagliga sysslor. Får jag lov?

Adriana Dobrinis namnsignatur

Adriana Dobrini, mäklarassistent