Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Gästbloggare Adriana: Jordgubbsåret 2018

Adriana DobriniAdriana Dobrini, mäklarassistent 2018-01-10

Jag har laddat batterierna med lite skön ledighet och firat in det nya året på Mallorca. Vädergudarna var på vår sida och bjöd på uppehåll och en hel del sol – härligt så här års när vår del av Sverige mest bjuder på 50 nyanser av grått.

När man sedan åter är hemma och har baxat in resväskan genom ytterdörren ångrar man att man inte kastade ut julgranen innan man åkte. Jag är en julälskare av rang, men tycker det är lika skönt att ”jula av” hemma när juldagarna passerat. Så här års får jag också alltid en kittlande lust att vilja rensa, något som min andra hälft inte tycker är lika roande. Men i veckan ska både garderober och förråd få sig en omgång och uppfräschning.

Det är skönt med nytt år, tycker jag. Det är som ett oskrivet blad som bara väntar på att fyllas med text om allt som händer. Livet bjuder både på jordgubbar och citroner om vartannat, det vet man ju. Men jag har bestämt mig för att detta ska bli ett bra år för mig.  Ett jordgubbsår, helt enkelt.

På kontoret har vi inte varit fulltaliga på ett par veckor. Ledigheter har avlöst varandra men nu är vi äntligen samlade igen. De kära kollegorna är min andra familj, det känns verkligen så. Och om nån vecka kommer den familjen att packa väskorna och åka till Miami i några dagar på kickoff.

Bonusmålet sattes högt 2017, men det här goa gänget jobbade på och klarade det tillsammans. Belöningen är en ”kickoff deluxe”. Vi ska träffa mäklare i Miami och få en inblick i hur den amerikanska marknaden fungerar, men självklart ska vi också ha kul och umgås.

Årets julklapp från chefen var passande nog resväskor med vår logga på, så det blir nog en härlig syn när vi alla kommer gående på rad nere på Kastrup. Lite som en skolklass på utflykt, och jag har (som vanligt) blivit utsedd till reseledare för denna ”skolresa”. Som tur är har Tinna på Big Travel styrt upp alla bokningar, så min uppgift blir att se till att alla kommer dit och hem och till alla ställen däremellan. Vi får väl se om alla är med hem ��.

Under en vecka får ni nu följa min vardag här på Pontuz Löfgren AB. Jag är mäklarassistent åt Ulrika och Alex och även ansvarig för våra annonser och event. Spännande och omväxlande vill jag lova.

Så häng med mig på Instagram och Facebook!

Adriana Dobrinis namnsignatur

Adriana Dobrini, mäklarassistent