Bloggen

Gästbloggare Alex är glad

Skrevs den 29 mars 2017

Alexander Bo Adrian Sundstedt – det är jag. Men de flesta känner mig som Alex. Och den här veckan gläds jag åt att dagarna äntligen är längre än nätterna och att jag kan ta kvällsjoggen vart jag än önskar utan att jagas av mörkret mellan gatlyktornas sken. Hos mig börjar alltid våren med att Vasaloppet krigas igenom och upptrappningen inför årets upplaga av Ironman äntligen kan börja. När gruset sopas undan och racercykeln plockas upp ur källaren påminner det lite om kosläppet på Ingelstorpsskolan för en cykeltok som mig.

Jag gläds åt att snart ha två nya kollegor. Två genuina supermänniskor jag redan känner och verkligen tycker om. Jag är också glad över förra helgens givande weekend i Stockholm, där inte bara vi kollegor utan även våra respektive fick stråla samman och ta del av vår lilla mäklarbubbla. Höjdpunkten Magnus Uggla på Cirkus var ungefär som det låter: en 90 minuter lång cirkus med självironi, mängder av skratt och hejdundrande sång.

Jag är otroligt glad och förväntansfull inför de nyproduktionsprojekt vi lanserar under året. Själv kommer jag ta mig an ett bostadsrättsprojekt om knappt 40-talet lägenheter, i centrala Borgholm med säljstart strax före midsommar, och jag har redan märkt ett stort intresse.

Alla vi kollegor gläds åt att vi – tillsammans med vår egen inredare Åsa Holmkvist – planerar för en ombyggnation av kontoret. Nu när kvarteret Gesällen har börjat ta slutlig form anammar vi nyskapandet även innanför våra väggar. En modern och inbjudande miljö med hemkänsla utlovas alla våra besökande kunder till sensommaren.

Så det är väl som vanligt på Västra Sjögatan – vi gläds åt varandra, våra kunder och givetvis vår försäljningsstart på 2017. Denna vecka ska jag försöka sprida lite av den glädjen på våra sociala medier. Häng på!

/Alex Sundstedt

Gästbloggare Alex är glads namnsignatur