Bloggen

Gästbloggare Alex har blivit biten…

Skrevs den 27 maj 2015

Med ett riktigt bra kvartal bakom oss på företaget firade vi på torsdagen tillsammans med Porsche Center där vi fick ”trycka pelle i botten” på Emmabodas racingbana. Och som det kördes! Två och två delade vi upp oss i vackra sportbilar med några hundra hästkrafter under huven. Min partner Mirata fick dock köra sitt andra varv själv, då jag ursäktade mig och klev ur. Note to self: åksjuketabletter nästa gång eller håll dig till familjekombin.

Känner ni igen känslan när man testar något och känner ett behov av att testa igen? Man ger inte upp och plötsligt är man biten – och nu har det hänt mig. Jag är biten, och i mitt fall är det Svenska klassikern som hägrar. Med Vasaloppet avklarat återstår det tre spännande delmoment för att slutföra ett personligt mål som legat och gnagt mig i bakhasorna.

Som nybörjare i samtliga grenar – och dessutom småbarnspappa – måste man ta tillvara på de träningstillfällen som bjuds. Nu i söndags var det premiärsimning i öppet vatten. Den lilla ensemblen som ska genomföra Växjö triathlon på söndag träffades vid vackra Kattrumpan för att simma, cykla och springa en runda. Cirka 12 snåla grader i vattnet och en nyligen införskaffad våtdräkt bäddade för succé. Nu är premiärdoppet avklarat, och kringströvande människor undrade nog om de svartklädda objekten i vattnet var ryssen som åter gästade vår vackra kust… Hur som haver, mission accomplished – en glädjens vårdag.

Och det är lite så det känns generellt just nu. Glädjen i vad jag tar för mig. På jobbet med kunderna och kollegorna, liksom med familjen och på fritiden. Allt vävs samman i en stor klase av harmoni – precis så här bör det alltid vara. Vi syns och hörs på Facebook och Instagram i veckan. Jag utlovar allt från Madeleines och Sofies frukostfix till vår närvaro under alltid lika trevliga Lindsdalsdagen på lördag.

Allt gott!

Gästbloggare Alex har blivit biten…s namnsignatur