Bloggen

GÄSTBLOGGARE FELIX: HEJ, KALMAR!

Skrevs den 30 juli 2019

​Nu är det äntligen dags för mig att säga hej till dig och hej till bostadsmarknaden i fantastiska Kalmar – som jag har sett fram emot detta! Så vem är jag, kanske du tänker då?

Nu är det äntligen dags för mig att säga hej till dig och hej till bostadsmarknaden i fantastiska Kalmar – som jag har sett fram emot detta! Så vem är jag, kanske du tänker då?

Jo, mitt namn är Felix Hasselberg och jag kommer närmast från bostadsmarknaden i Stockholm. Men från början är jag från Göteborg där jag är uppväxt i en familj med stor passion för just mäklaryrket. Både mor och far är båda fastighetsmäklare men det var inte självklart att jag också skulle bli det. Jag har tidigare idrottat väldigt mycket och mitt fanatiska sportintresse har framför allt cirkulerat kring tennisbanan, där jag fått möjlighet att tävla såväl nationellt som internationellt. Men trots många timmar vid baslinjen blev tennislivet ingen lukrativ historia och efter studier på Malmö Universitet hamnade jag till slut ändå i mäklaruniformen, precis som mamma och pappa.

Mäkleriet är fantastiskt och är mer likt idrotten än vad många kanske tänker. Precis som inom idrotten är mäkleriet i mångt och mycket prestationsbaserat. Som mäklare såväl som idrottsman satsar du blod, svett och ibland tårar för att uppnå ett riktigt bra resultat. Och i mäklarvärlden mäts ett bra resultat i nöjda kunder – både köpare och säljare – vilket ofta är utmanande men också ett viktigt fokus som jag aldrig släpper.

Pontuz Löfgren AB har ett fantastiskt fint rykte inom mäklarkåren och är känt för sitt professionella arbete och sina nöjda kunder. Så jag ser verkligen fram emot att arbeta sida vid sida med kompetenta och drivna medarbetare; ett team som jag hoppas både kunna bidra till och lära av.

Jag ser även fram emot att lära känna underbara Kalmar och dig som Kalmarbo. Så tveka inte att slå en signal om du har frågor kring din bostad eller bostadsmarknaden – jag ser verkligen fram emot att träffas!

s namnsignatur