Bloggen

Gästbloggare Henric: Konsten att förena nytta med nöje

Skrevs den 23 september 2015

I skrivande stund lägger jag sista handen på presentationen av ett nytt spännande projekt i Ekerum, som det har talats om på Öland i många år. Äntligen är det dags. Denna unika idyll längs med Ölands västra kust har länge varit en av Ölands populäraste sommaranläggningar med något för alla. Tolv fristående villor i det vi nu kallar Kalmarsundsbyn kan stå färdiga 2016.

För er som bestämmer er nu kommer de första husen att stå klara redan till våren.  Nu i veckan gjöts plattan för ett visningshus, och Trivselhus har redan fått upp väggar och tak. Visningshuset ligger på tomt nr 11 och är på 119 kvm (och är till salu). Om du vill veta mer är du varmt välkommen in på kontoret, så bjuder jag samtidigt på en kopp kaffe.

Hösten har även för övrigt nästintill ramlat över mig och mina kollegor. Det är mycket som är på gång. Härnäst i kalendern är det Skördefesten den 25-26 september, då jag och familjen brukar förena nytta med nöje – jag har visningar medan familjen åker runt och tittar på allt Öland har att visa upp. Sedan möts vi för att gemensamt njuta av ön.

Helgen som gick gjorde vi precis detta. Då avslutades visningarna på Oknö, där jag mötte upp familjen och stannade kvar i min sambos stuga för korvgrillning, besök av nära och kära och övernattning. Ibland är det enkla det mest rogivande och mysiga, vilket verkligen Oknö är för oss.

Under Skördefesten har vi bemanning på Ekerum fredag-lördag vid det gula huset vid Ekerum Resorts huvudbyggnad. Ni är varmt välkomna! Då har ni också möjlighet att gå ner till visningshuset för att få en bra känsla för området, husets storlek och design.

Det är en fascinerande bostadsmarknad just nu. Vi har aldrig haft ett större spekulantregister med köpklara kunder än vad vi har nu. För er som går i säljtankar, hör av er för ett förutsättningslöst möte! Nu kör jag igång min arbetsvecka som ni kan följa på Facebook och på Instagram.

Gästbloggare Henric: Konsten att förena nytta med nöjes namnsignatur