Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

p[email protected]

Gästbloggare Henric: Skepp ohoj!

Henric GustafssonHenric Gustafsson, fastighetsmäklare 2018-11-28

Det är nu två år sedan jag blev delägare i Pontuz Löfgren AB. Och det är en ynnest att få vara en del av besättningen på nuvarande och framtidens mäklarskepp i Kalmar. Jag har fått en helt annan inblick i Pontuz arbete, engagemang och drivkraft för sitt företag. Jag har också fått en ökad förståelse för företaget och med tiden även i ett inflytande som gör att jag idag känner mig om möjligt ännu mer delaktig och mer betydelsefull för organisationen.

Under hösten har jag – tillsammans med Pontuz, Mirata och Selma – suttit och bollat idéer kring hur vi på bästa sätt styr skutan vidare mot nya utmaningar, där målbilderna ska sättas högt men ändå vara nåbara. Kärnfrågan har varit: Hur fortsätter vi vara Kalmars mest anlitade och rekommenderade mäklarfirma?

Med gemensam kraft har vi kommit fram till svaret: Genom att växa! Att växa med ett långsiktigt och hållbart tänk är enormt viktigt, vilket förtagets 25-åriga historia bevisar. Så det är med stor förväntan vi ser fram mot framtiden och vi känner oss väl rustade för att utöka verksamheten och låta den växa ytterligare.

Tiden går fort och tänk att om några dagar är höstmånaden november passerad. På söndag är det första advent och den riktiga mysstämningen börjar ta vid inför julen. På hemmaplan är vi redan i full gång med uppsättning av julstjärnor och vinterbelysning, och julkartongerna med tomtar, änglar, och röda ting har tagits fram. Detta är något min kära sambo ska ha all beröm för – hade det varit mitt ansvar så hade det på sin höjd blivit några tomtar i barnrummen – tack Hanna, du är bäst!

Vill ni veta mer om vad som händer här och nu kan följa mig i de sociala medierna den kommande veckan. Vi har fem veckor kvar av året när många försäljningar ska sys ihop och där många möten är bokade hos husägare som börjar bli redo att planera sin bostadsförsäljning under 2019.

Väl mött där ute!

Henric Gustafssons namnsignatur

Henric Gustafsson, fastighetsmäklare