Bloggen

Gästbloggare Jacob: En fullspäckad sommar

Skrevs den 2 augusti 2017

Då var vi här igen, i augusti. Har vi kommit till årets sista sommarmånad eller är det kanske nu som sommaren faktiskt börjar på riktigt? Jag tycker vi intalar oss det sistnämnda…i alla fall vädermässigt.

Hittills har det varit en spännande sommar för min del. Mycket har hänt och mycket står på tur de kommande veckorna. I början av sommaren avslutade jag en två år lång resa där jag arbetat som Pontuz högra hand under den tid som jag utbildat mig till mäklare. En spännande resa där jag lärt mig allt vad mäklaryrket handlar om för att nu kunna stå på egna ben. Och nu står jag inte bara på egna ben…jag springer, i full fart framåt! 

På tal om att springa genomförde jag min första Ironman 70.3 i Jönköping för några veckor sedan, och dessemellan har jag hunnit gå på två bröllop, ett gäng födelsedagsfester och jobbat såklart. Ja, det har verkligen varit en fullspäckad sommar med uppbokade helger nästan varje vecka. 

Den gångna helgen låg dock för ovanlighetens skull som ett oskrivet blad, jag hade ingenting inbokat över huvud taget. Men såhär i efterhand blev det oskrivna bladet ganska välfyllt trots allt. Jag och några kompisar bestämde oss nämligen i sista stund för att åka till Göteborg och se Håkan Hellström på hemmaplan. Och spontanresor brukar alltid bli bäst.

I lördags morse styrde vi därför bilen mot västkusten, som bjöd på ett riktigt regnoväder. Men trots regn och rusk var det härlig stämning på stan, och någon timme före konserten letade sig faktiskt solen fram mellan molnen. Det blev en kanonkväll till sist, utan en enda regndroppe. Och Håkan levererade som vanligt! Som den hobbygitarrist jag är ska jag erkänna att jag under några minuter funderade på om jag skulle ha valt en karriär som rockstjärna istället. Men jag kom fram till att jag nog passar bättre som mäklare trots allt. En riktigt härlig och spontan helg som innehöll allt man kan önska sig!

Nu väntar några veckor med full rulle både på jobbet och privat. Mycket ska hinnas med i augusti samtidigt som vi ska njuta av sommarens sista dagar innan den börjar gå mot sitt slut. Eller nej just det, den har ju precis börjat…

Ta hand om er och njut av sommaren! 

Gästbloggare Jacob: En fullspäckad sommars namnsignatur