Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Gästbloggare Marcus: Äntligen avspark

Marcus LönnbomMarcus Lönnbom, fastighetsmäklare 2018-04-04

När ni läser det här blogginlägget är KFF:s premiär redan avklarad, men i skrivande stund är det några timmar kvar till den allsvenska premiären för Kalmars röda bröder som möter Häcken borta. Det är inte lätt att inleda mot detta ”Gothia Cup-dopade” lag som vi förlorade mot både hemma och borta förra säsongen. Men jag hoppas i min naivitet att vi kan få med oss i alla fall en poäng. 1-1?

Förra veckan tippade de lokala sportjournalisterna i Barometern att FF slutar någonstans mellan tionde och tolfte plats i tabellen när vi summerar säsongen 2018. Deprimerande läsning! Och kanske har experterna rätt i att vi inte ska ha större förväntningar på laget inför säsongen, men gud så tråkigt det känns…

Jag är emellertid ingen expert utan bara en fotbollsintresserad FF-supporter, så jag tar mig friheten att sticka ut hakan och säger att vi kommer placera oss topp åtta. I vilket fall som helst känns det härligt att säsongen är igång, och sedan ett fotbolls-VM i sommar med svenskt deltagande som lök på laxen. Vilket härligt fotbollsår!

Jag vill även passa på att slå ett slag för de kommande bostadsrätter som ska byggas i det nya området Linnéstaden. ”En ny spännande stadsdel växer fram i Kalmar. Här byggs moderna, stilrena bostäder med ett oslagbart citynära läge. Gröna innergårdar med möjlighet till egen odlingsplats och orangeri för medlemmarna ger guldkant på det bekymmersfria lägenhetslivet och möjligheten att välja mellan olika designlinjer ger din nya bostad en personlig karaktär.”

Låter det intressant? Gå då in på vår hemsida www.pontuzlofgren.se och anmäl ditt intresse så håller vi dig uppdaterad. Säljstarten är planerad till slutet på april så nu är det nära.

Önskar er alla en härlig vecka!

PS. Ta chansen på söndag och ta er till Guldfågeln för att kolla in när KFF ska försöka tvåla dit Elfsborg! Mitt tips? 2-0!

Marcus Lönnboms namnsignatur

Marcus Lönnbom, fastighetsmäklare