Välkommen in i Pontuz och hans kollegors vardag och fritid. Här bjuds du på aktuella händelser, tips och råd, funderingar och tyckanden och mycket annat som faller dem in att dela med sig om. Ofta är det Pontuz själv som skriver, men då och då hoppar någon medarbetare in som gästbloggare. Mycket nöje!

[email protected]

Gästbloggare Marcus: En sommar med guldkant

Marcus LönnbomMarcus Lönnbom, fastighetsmäklare 2015-08-26

Lyckligt nygift kommer jag tillbaka från semestern med fulladdade batterier. Sedan jag fick barn har semestern blivit mer givande än tidigare, och dessutom nödvändig för att jag ska få riktig kvalitetstid med familjen. Trots lite tveksamt väder under mina lediga veckor får semestern 2015 fem guldstjärnor av fem möjliga. Men när man som jag har förmånen att verkligen gilla sitt jobb så infinner sig ingen ångest dagarna innan man börjar jobba igen – istället ser man fram emot att ta sig an höstens utmaningar. Och vi har några riktigt spännande projekt på gång framöver, så den här hösten kommer bjuda på full fart framåt.

I lördags kom vi tillbaks från företagets årliga kickoff, som den här gången hölls på fantastiska Österlen – närmare bestämt Kiviks Hotell Konferens & Spa, som verkligen var en fantastiskt trevlig anläggning med underbart läge. Fokus låg givetvis på att lägga upp riktlinjerna för hösten och vintern, men vi lyckades även hinna med vinprovning och middag på Nordic Sea Winery samt segling på båten Klara Marie med tillhörande havsfiske.

Jag hade tyvärr ingen fiskelycka men det blev ändå en härlig och soldränkt förmiddag på sjön, även om vi fick vända hem lite tidigare än planerat då ett par kollegor av det något klenare virket blev sjösjuka och fick hänga över relingen…

Vi får heller inte glömma bort besöket av den färgstarka karaktären Björn Ranelid. Hans föreläsning gav oss många goda råd och inte minst många härliga skratt. Denna ödmjuka och lågmälda författare bjöd på verklig underhållning!

Tack Kivik för, enligt mig, en av våra bästa och mest givande kick-offer på länge!

Om ni vill så är ni välkomna att gå in på vår Facebook och Instagram under den kommande veckan, så kan ni följa mig och mitt arbete där.

Må gott!

Marcus Lönnboms namnsignatur

Marcus Lönnbom, fastighetsmäklare