Bloggen

Gästbloggare Marcus: Från liten till stor… och från small till large

Skrevs den 15 februari 2017

Dagarna, veckorna och åren flyger fram. Det är nu snart elva år sedan jag bytte min mäklarvardag i Stockholm till motsvarande i Kalmar. Det känns verkligen helt overkligt hur fort tiden går. Och åren i Kalmar har varit en fantastisk och utvecklande resa såväl jobbmässigt som privat.

Mäkleriet är något som på riktigt är lika kul nu som då. Sedan har jag haft förmånen att få ansvara för försäljningen av väldigt mycket nyproduktion de sista åren, och det är både roligt och inspirerande. Det är något extra med att få ha ett finger med i ett projekt från ax till limpa.

Bostadsrätter på Jungs Väg och Bergagårdshöjden samt parhus på Bergauddsvägen är några av de slutsålda projekten jag haft i närtid och som vi verkligen kan vara stolta över. Och framöver väntar ytterligare nyproduktion för min del. Riktigt trevliga och tilltalande enplansvillor i Djurängen samt en andra etapp på Bergagården är några av de projekt som ligger i pipeline.

På det privata planet har resan dessa elva år varit ännu mer spännande. Från att knappt ha varit torr bakom öronen när jag ensam flyttade ner från Stockholm, har jag nu köpt hus, fått barn och gift mig – och som grädde på moset ska familjen utökas med ytterligare en medlem i början av sommaren.

Det är bara att inse att man blivit vuxen på riktigt. Och jag gillar det! Det enda negativa jag kan komma på med att bli stor är att jag på dessa år gått från small till large i mina slimfit-skjortor… Men man får ta det onda med det goda, och vad jag hört så finns det möjlighet att med lite träning och lite mer ordning på kosten komma till rätta även med detta. Kanske värt att prova? I vilket fall som helst känns det tryggt att veta att det finns en lösning även på detta ”problem”. Precis som det allt som oftast finns en lösning på allt, bara man är motiverad nog att se den.

Jag vill passa på att önska er alla en trevlig vecka – jag ska försöka dokumentera min egen kommande vecka på vårt Instagram- och Facebookkonto.

Gästbloggare Marcus: Från liten till stor… och från small till larges namnsignatur